spot_img
Utorak, 26 rujna, 2023
spot_img
NaslovnicaDRUŠTVOREKORDER: Zeničanin uzgojio stablo marihuane visoko 3,2 metra

REKORDER: Zeničanin uzgojio stablo marihuane visoko 3,2 metra

Pripadnici Odsjeka za posebne namjene MUP-a Zeničko-dobojske županije su, u skladu sa naredbom Općinskog suda u Zenici, izvršili pretres kuće koju koristi E.Š. iz Zenice, u ulici Hadžije Mazića put u Zenici, gdje je pronađena nelegalno uzgajana marihuana.

Tijekom pretresa, koji je obavljen nakon saznanja da se na navedenoj lokaciji vrši nelegalan uzgoj marihuane, pronađena je velika stabljika indijske konoplje i jedna zračna puška, dok je u dvorištu, u dijelu obradive površine, pronađena velika stabljika indijske konoplje visine 3,20 metara.

Pronađena biljna materija je privremeno oduzeta i bit će dostavljena Odsjeku za kriminalističku tehniku i KDZ Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije radi vršenja potrebnih vještačenja.

Tijekom pretresa slobode je lišena ženska osoba inicijala H.A., koja se sumnjiči da je izvršila sporni zasad i protiv koje će, nakon prikupljenih dokaza i dokumentiranja kaznenog djela, Županijskom tužiteljstvu ZDŽ biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i otkrivanju izvršitelja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo neovlaštene proizvodnja i stavljanja u promet opojnih droga.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti