spot_img
spot_img
Utorak, 28 svibnja, 2024

Računi za TV pristojbu od Nove godine neće stizati građanima

Posljednjeg dana ove godine ističe zakonski rok do kada će telekom operateri na svoje račune uvrštavati i naplatu RTV takse.

Od 1. siječnja sljedeće godine, ako se u međuvremenu ne dogodi neko čudo, nitko u BiH neće plaćati RTV taksu. Razlog je jednostavan – građani neće dobivati račune. Kako sada stvari stoje, 31. prosinca ističe zakonski rok do kada će telekom operateri na svoje račune uvrštavati i naplatu RTV takse. Od prvog dana 2016. godine to neće biti slučaj, piše Dnevno.ba.

To znači da će BHT1, FTV i RTRS upasti u velike probleme, naročito BHT1 i FTV koji bi se mogli čak i ugasiti (RTRS je otporniji na ovu krizu jer bi vlast Milorada Dodika i Srbija tragale za spasonosnim rješenjem).

Da li je itko u ovoj državi zabrinut zbog mogućnosti da bi se Javni RTV servis Bosne i Hercegovine, odnosno BHT1; FTV i RTRS uskoro mogli ugasiti? Prema našoj slobodnoj procjeni, nitko nije zabrinut, naročito građani BiH nisu zabrinuti. Čak naprotiv, sigurni smo da bi većina građana ove zemlje više voljela da spomenute televizije nestanu sa malih ekrana, navodi Saff.ba.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti