spot_img
Petak, 8 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Premijer Nikšić na Centralna Business Forumu u Vitezu poručio: “Nigdje nema ovakvog života kao kod nas”

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine, Nermin Nikšić, sudjelovao je u petak na svečanom otvaranju Centralna Business Foruma u Vitezu. Ovaj poslovni događaj, koji je organizirala platforma Centralna.ba u suradnji s udrugom PRONT, okupio je poslovne stručnjake i poduzetnike s ciljem unaprijeđenja poslovnih vještina te izgradnje profesionalnih kontakata.

Premijer Nikšić je istaknuo važnost komunikacije s poduzetnicima i nastojanja da se stvori povoljno okruženje za poslovanje. U svojem govoru je naglasio: “Nigdje nema ovakvog života kao što ima kod nas. Naravno da drugdje ima više prilika da se ljudi ostvare profesionalno, da dobiju bolje materijalne uvjete u uređenim državama, a sad je na nama da probamo stvoriti ambijent da mogu, sve to što ostvaruju izvan BiH, ostvariti ovdje u svojoj zemlji.”

Centralna Business Forum okuplja stručnjake iz različitih sektora kao što su energetika, turizam, IT, obrazovanje te lidere u drvnoj industriji, s ciljem poticanja razvoja i rasta poslovnog sektora u Bosni i Hercegovini. Glavna svrha ovog foruma je stvaranje inspirativnog okruženja koje potiče razmjenu znanja, ideja i iskustava.

Teme koje su obuhvaćene na ovom forumu su raznolike, uključujući inovacije u poslovanju, digitalnu transformaciju, liderstvo, marketing i financije. Sudionici su imali priliku razgovarati o ključnim aspektima razvoja poslovanja u regiji te su dijelili svoja iskustva i perspektive.

Centralna Business Forum u Vitezu predstavlja važan događaj koji potiče dijalog između poslovnih lidera i stručnjaka, te pruža platformu za zajedničko razmatranje izazova i mogućnosti s ciljem daljnjeg unapređenja poslovne klime u Bosni i Hercegovini.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM