Predstavljen telefon čiju je bateriju moguće napuniti u manje od 10 minuta

Kako je istaknuto na Mobile World Congress u Barceloni, gdje je održano predstavljanje, zahvaljujući punjaču od 240W, baterija se u potpunosti može napuniti za manje od 10 minuta.

Realme je osnovan s duhom Dare to Leap i misijom osnaživanja mladih generacija sa naprednom tehnologijom i dizajnom, istaknuo je Chase Xu, potpredsjednik realmea.

Ulaskom u svoju petu godinu, Realme je napravio još veći korak naprijed i postao prvi brend koji je probio stakleni plafon u industriji. To demonstrira posvećenost ka poboljšanju naše prisutnosti na tržištu kroz inovativne tehnologije i bolje povezivanje s našim korisnicima, prenosi Zimo.hr.

Revolucionarnih 240W predstavlja maksimalnu snagu punjenja koju podržava trenutno aktualni USB-C standard pa u Realmeu smatraju kako će ovaj punjač biti vodeći i u nadolazećim godinama.

Za to je bio potreban cijeli niz inovacija kao što je nova arhitektura punjenja. Naime, Realme GT3 ima tri čipseta sa istovremenim maksimalnim punjenjem, što rezultira sa 98,5% poboljšanom efikasnošću prijenosa.

Pored toga, dolazi s prilagođenim ultra-brzim kablom za punjenje od 12A, koji osigurava najveću snagu punjenja u industriji. Dual GaN tehnologija punjenja, koja uključuje end-to-end GaN čipset u telefonu i adapteru, omogućuje manju veličinu adaptera i više snage za punjenje baterije.

Kako je istaknuto na predstavljanju, jedan od najtežih izazova za punjenje velike snage je kontrola temperature. Realme GT3 je opremljen VC sustavom za vodeno hlađenje veličine 6580 mm2, PS3 vatrostalni dizajn, 13 temperaturnih senzora i 60 slojeva sigurnosne zaštite.

Prema internom laboratorijskom testiranju, baterija u Realme GT3 ima dvostruko više ciklusa punjenja od industrijskog standarda, a koristi inteligentno punjenje, koje otkriva status korisnika i prebacuje status punjenja u režim putovanja, režim spavanja ili režim u automobilu. Na ovaj način se pomaže u očuvanju zdravlja baterije i izbegavanju prekomjernog punjenja.

Posebna je pozornost posvećena i samom dizajnu uređaja, pa će tako korisnici kroz prozirno staklo pored kamere moći vidjeti čipset, NFC čipse i, nešto što u Realmeu nazivaju inovativni sustav pulsnog sučelja sa RGB svjetlosnim prstenom u obliku slova C.

Radi se o “lampici” koja prikazuje različite svetlosne efekte ovisno o statusu telefona. Na primer, ovisno o stupnju napunjenosti baterije mijenjati će boje, treperiti prilikom dolaznog poziva odnosno svijetliti za obavijesti. Korisnici mogu birati između 25 nijansi boja, 2 tipa ritma i 5 režima brzine osvjetljenja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Najbolji bh. košarkaš postao suvlasnik uspješne kompanije iz Viteza

Tko sve i na koji način može dobiti obiteljsku mirovinu u Federaciji BiH