spot_img
spot_img
Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Čović u Vitezu održao sastanak s dužnosnicima HDZ-a BiH iz Županije Središnje Bosne

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice dr. Čović jučer se u Vitezu sastao s dužnosnicima HDZ-a BiH iz Županije Središnje Bosne, odnosno općinskim, gradskim te županijskim odborima. Uz predsjednika Čovića, sastanku je nazočila i dopredsjednica HDZ-a BiH, Darijana Filipović.

Na današnjem sastanku razgovaralo se o trenutnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini te pripremama za parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj.

Predsjednik Čović tom je prilikom komentirao aktualnu političku situaciju u BiH, kao i funkcioniranje vlasti. Istaknuo je pozitivnim iskorake nedavno ostvarene na europskom putu BiH, naglašavajući kako se pozitivan zamah mora održati. Naglasio je važnost žurnog donošenja nekoliko ključnih reformskih zakona, osobito ističući Izborni zakon BiH.

Prilikom današnjeg sastanka, okupljeni dužnosnici su komentirali i aktualnosti u Županiji Središnja Bosna s naglaskom na predstojeće aktivnosti i izbore za Hrvatski sabor.

Istaknuta je potpuna opredijeljenost za daljnji rad na ostvarenju napretka i prilika za žitelje u Županiji, kao i predanost ostvarenju kvalitetnih rezultata na predstojećim izborima.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti