spot_img
spot_imgspot_img
Srijeda, 28 veljače, 2024

Poziv poduzetnicima za sudjelovanje u kreiranju Programa utroška sredstava za poljoprivredu

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Središnja Bosna objavilo je poziv upućen poduzetnicima i privatnim poduzećima da dostave svoje prijedloge za izradu Programa utroška sredstava namijenjenih poticanju poljoprivredne proizvodnje u 2024. godini.

Prema Proračunu za 2024., objavljenom u Službenim novinama Županije Središnja Bosna (broj 1/24), za poticaje u poljoprivredi osigurana su značajna financijska sredstva. Predviđeni iznosi uključuju 1.036.600 KM za tekuće transfere pojedincima u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i dodatnih 1.180.000 KM za subvencije privatnim poduzećima i poduzetnicima, s ciljem poticanja primarne poljoprivredne proizvodnje.

Resorni ministar Advan Akeljić poziva sve zainteresirane strane da svoje prijedloge za optimalno korištenje ovih sredstava dostave najkasnije do 15. veljače 2024. godine. Prijedlozi se mogu poslati poštom na adresu Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Prnjavor 16 A, 72270 Travnik, ili elektroničkom poštom na [email protected].

Ovaj poziv prilika je za sve poduzetnike u sektoru poljoprivrede da aktivno sudjeluju u kreiranju politika i mjera koje će direktno doprinijeti razvoju i jačanju poljoprivredne proizvodnje u Županiji Središnja Bosna.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM