Četvrtak, 6 listopada, 2022

Potvrdio premijer Fadil Novalić

Podijeljena trećina od 17 tisuća paketa od 500 KM za socijalno ugrožene obitelji

Pročitajte i ovo

Iz Vlade Federacije Bosne i Hercegovine priopćeno je da je počela podjela paketa za 17.000 socijalno ugroženih obitelji.

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić posjetio je danas skladište u Visokom gdje se nalaze robne rezerve Federacije BiH.

Kako je Novalić istaknuo, tu su smješteni proizvodi koji su, prema Uredbi Vlade FBiH, namijenjeni za 17.000 socijalno ugroženih obitelji.

“Distribucija ovih potrepština je već krenula. Jedna trećina proizvoda je podijeljena dok će u narednoj sedmici biti dostavljena i ostala roba namijenjena toj kategoriji društva”, podvukao je Novalić.

Istaknuo je da svako društvo, koliko god bilo bogato, ima obitelji sa socijalnim potrebama.

“No, vrlo je važno ići ka tom cilju i da se pomogne što više socijalno ugroženim porodicama. Cilj ove Vlade je da sve kategorije društva žive bolje”, rekao je Novalić.

Podvukao je da se snaga jednog društva ogleda u tome koliko pomaže ove najugroženije kategorije, te je najavio da će Vlada Federacije BiH i dalje nastaviti biti garant normalnog života u Federaciji BiH.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Priča Srećka Stipovića: Jesu li kamene kugle energetski portali vanzemaljske civilizacije!?

U Bosni i Hercegovini nalazi se desetine lokaliteta sa kamenim kuglama čiji misterij ni do danas nije razjašnjen. Dok neki...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo