Srijeda, 6 srpnja, 2022

Pleši s ljubavlju, pleši za Kiseljak i ove godine

Pročitajte i ovo

Kiseljačke mažoretkinje 4. listopada 2015. godine (nedjelja), s početkom u 19 sati u gradskoj dvorani u Kiseljaku, organiziraju VII. Samostalni koncert kojeg će plesati, i ove godine, pod sloganom „Pleši s ljubavlju, pleši za Kiseljak“.

Mnoštvo iznenađenja očekuje publiku na ovogodišnjem koncertu za koji vjerujemo da će biti posjećen isto kao i ranijih godina. Prepuna dvorana ovim curama je dokaz da se njihov trud cijeni.

Kiseljačke mažoretkinja su Udruga koja je najbrojnija na području općine Kiseljak, postoje već 15 godina, a rade s mladima od 3 do 25 godina. Djevojčice i djevojke su raspoređene u 4 skupine (dječji sastav, kadetkinje, juniorke i seniorke) među kojima su i natjecateljske skupine koje se natječu na državnoj i Europskoj razini.

Do sada su uljepšale mnoštvo kulturnih, sportskih i humanitarnih manifestacija. Njihovi rezultati su dokaz kvalitete rada kao i svi nastupi i pojavljivanja. Ovaj koncert će biti odličan uvod za novu sezonu u kojoj obećavaju da će pokazati sve svoje kvalitete na natjecanjima te kući ponovno donijeti medalje. Ove cure naredno ljeto su zauzete jer će većinu
vremena provesti radeći na turnejama.

Do sada su pokazale da su mažoretkinje ozbiljan sport koji iziskuje osim talenta mnogo upornosti, rada i ulaganja što se uvijek isplati. Sa ovogodišnjeg državnog prvenstva kući su došle bogatije za tri medalje te pokazale da se nalaze u samom vrhu mažoret plesa u BiH.

Gošće koncerta ove godine dolaze iz RH (Klinča sela), potom mažoretkinje iz Stoca te mažoretkinje HKD-a “Napredak” Busovača.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Priča o nevjerojatnoj hrabrosti, požrtvovnosti i vjeri misionarke Vedrane Ljubić

Napali su je mačetom, bila je na rubu smrti, vidjela je stvari koje običan čovjek ne može niti zamisliti,...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo