Ovo su mladići i djevojke iz Posušja koji su tragično izgubili život… Počivali u miru Božjem!

Tragedija od koje će se Hercegovina dugo oporavljati dogodila se na prelasku iz Stare 2020. u Novu 2021. godinu kad je kod Posušja osam mladih osoba izgubilo život.

U vikednici u mjestu Tribistovu u općini Posušje uslijed gušenja plinom u vikendici smrtno su stradala četiri mladića i četiri djevojke svi 2001. godište.

Iz susjedne vikendice ujutro su im njihove kolege i prijatelji htjeli zaželjeti sretnu Novu godinu, a nakon što se nitko nije javljao imali su što za vidjeti, osam bespomoćnih mladih tijela leži u prizemlju.

Ivan Miličević, rođen 29. 8. 2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima, Posušje, Stipe Romić, rođen 27. 9.2001. u Posušju nastanjen u Poklečanima, Posušje, Mirela Rezo rođena 8. 9. 2001. u Švicarskoj nastanjena u Posušju, Žana Pavković, rođena 15. 9. 2001. u Splitu nastanjena u mjestu Vrpolje, Posušje, Mia Soldo, rođena 4. 8.2001. u Splitu nastanjena u Sutini, Posušje, Stipe Pavković, rođen 22. 9.2001. u Mostaru nastanjen u Vrpolju, Posušje, Marija Pavković, rođena 16. 4. 2001. u Splitu nastanjena u Vrpolju, Posušje, Stjepan Jukić, rođen 9. 8.2001. u Mostaru nastanjen u mjestu Batin, Posušje.

Ovo su imena koja će nam se zauvijek urezati u srce i zbog kojih nijedan doček Nove godine u budućnosti više nećemo promatrati istim očima.

Počivali u miru anđeli naši!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Predsjednik FBiH Marinko Čavara čestitao Novu godinu

Novi detalji stravične tragedije kod Posušja: Prijatelji pronašli nepomična tijela