spot_img
spot_img
Petak, 19 travnja, 2024

OO HDZ BiH Busovača u radnom posjetu TO Putiš

Nositelj liste HDZ BiH – HNS za Zastupnički dom PS BiH i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, kandidatkinja HDZ BiH – HNS za ZD PFBiH i ministrica financija u Vladi ŽSB Mirjana Plavčić, kandidatkinja za Sabor ŽSB i zastupnica u Saboru ŽSB Suzana Krišto, predsjedatelj OV Busovača Josip Mravak i zamjenik predsjedatelja OV Busovača Marko Šantić, zajedno s članovima OO HDZ-a BiH Busovača, posjetili su Temeljni ogranak Putiš.

U ugodnom razgovoru s mještanima, sagledali su sveukupno stanje, probleme i projekte koje je potrebno realizirati u narednom razdoblju kako bi mještanima bilo ugodnije i ljepše živjeti u ovom naselju.

Posebice je razgovarano o infrastrutkurnim projektima, pri čemu je izaslanstvo ukazalo na značaj osiguranja što bolje infrastrukture u svim busovačkim naseljima, uključujući i Putiš.

Prilikom posjeta, razgovarano je i o predstojećim Općim izborima, te je istaknuta važnost istih za sveukupni hrvatski narod u BiH, pa i u Busovači, kako bi zajedničkim radom i suradnjom nastavili na unapređenju životnih uvjeta u Putišu i svim drugim busovačkim naseljima.

Na koncu, izaslanstvo je uputilo poziv svima nazočnima za Središnji predizborni skup OO HDZ BiH Busovača koji će biti održan sutra, 24. rujna u 17 sati u gradskoj sportskoj dvorani.

“Svi su dobrodošli da se ugodno družimo uz zabavni program za koji će se pobrinuti Mate Bulić, Dražen Žanko i vokalni sastav „Ivančice i prijatelji” , a nakon završetka skupa bit će osigurano piće i roštilj za sve nazočne”, poručilo je izaslanstvo.

Sponzorirana objava

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM