spot_img
spot_imgspot_img
Nedjelja, 25 veljače, 2024

Održane Sportske igre Mladeži HDZ BIH ŽSB

Održane Sportske igre Mladeži HDZ BIH ŽSB

Da su Fojnica i Jajce a Uskoplje i Kreševo blizu, kako je na otvorenju Sportskih igara kazao predsjednik Županijskog odbora HDZ BIH ŽSB Nikola Grubešić, dokazali su članovi Mladeži HDZ-a BIH Županije Središnja Bosna.

Naime, u Fojnici, točnije na Brusnici su ovoga vikenda održane pete po redu Sportske igre Mladeži na kojima su i ovoga puta sudjelovali predstavnici svih općina Županije Središnja Bosna.
Nakon okupljanja i polaganja svijeća ispred spomen obilježja poginulih hrvatskim braniteljima Fojnice, uslijedilo je zajedničko fotografiranje te mala svečanost otvorenja igara.

Uz nazočnost predsjedatelja Sabora ŽSB Josipa Kvasine, ministra unutarnjih poslova Vlade ŽSB Feliksa Vidovića i načelnikaopćine Kreševo Radoje Vidovića, predsjednik ŽO HDZ BIH ŽSB i ministar zdravstva i socijalne skrbi Vlade ŽSB Nikola Grubešić otvorio je Igre kazavši kako je ovakav događaj izraz zajedništva i jedinstva unutar stranke ali i naroda, jer samo tako možemo biti i politički relevantan subjekt te samim time imati priliku odlučivati o svojoj sudbini.

Sve sudionike pozdravio je i predsjednik Mladeži HDZ BIH ŽSB Goran Lulić poručivši kako je cilj igara zbližavanje mladeži, razmjena mišljenja, međusobno upoznavanje ali i upoznavanje općina, mjesta i prirodnih ljepota Županije jer je svaki put domaćin neki drugi Općinski odbor. Istaknuo je i odličnu suradnju koju Mladež ima s vodstvom Županijskog odbora.

Zbog loših vremenskih uvjeta izostala su natjecanja u ekipnim sportovima no Odbori su snage odmjerili u stolnom tenisu, šahu i sličnim zanimljivim igrama te je nakon zbrajanja bodova prvo mjesto osvojio Općinski odbor Kreševo, a slijede ga Kiseljak i Uskoplje.

Igre je zatvorila ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Vlade ŽSB Katica Čerkez koja je prethodno s ministrom financija Vlade ŽSB Zoranom Markovićem pobjednicima uručila priznanja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM