Utorak, 29 studenoga, 2022

Održana 28. sjednica Općinskog vijeća Busovača, usvojen Proračun za 2016. godinu

Pročitajte i ovo

Jučer, 17. prosinca 2015. godine, pod predsjedanjem predsjedateljice Mirjane Plavčić, održana je 28. redovita sjednica Općinskog vijeća Busovača.

Vijećnicima je najprije prezentiran status projekta “Plava voda”, a potom je nakon kraće rasprave usvojen Proračun Općine Busovača s tek jednim usvojenim amandmanom od tri koliko su ih su predložili vijećnici HDZ-a BiH. Tako je JU Centar za socijalni rad dobio dodatnih 24.000 KM dotacije za narednu godinu. Vijećnici su se složili i povećati dotacije udrugama domovinskog rata za 2.000 KM. Jedinstven je stav svih vijećnika da je Proračun sačinjen na realnim osnovama mogućnosti njegova izvršenja.

Usvojen je potom Prijedlog Odluke o izvršenju Proračuna za narednu godinu, Program rada Vijeća, Odluka o utvrđivanju vrijednosti boda za obračun komunalne naknade (0,0006 KM za sve vrste prostora i zemljišta i 0,045 KM za nadzemne i podzemne instalacije, visoko i niskonaponske mreže, mreže kablovske televizije, toplinske i gasovodne mreže, etc…). Usvojene su i izmjene i dopune Prostornog plana “Busovača do 2026. godine” za područje “Drage”, te Odluka o parcelaciji poslovne zone “Silos”.

Izvor: Radio Busovača

Općinsko vijeće Busovača

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Federalna uprava policije upozorava: U BiH aktualna mrežna krađa identiteta

BiH se posljednjih godina bilježi veći broj korisnika interneta, čime je porastao i rizik od raznih prijevara građana, a...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo