Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Novim radnim mjestima zadržati mlade

Pročitajte i ovo

Nositelj liste za 11. izbornu jedinicu za BiH, dr. Božo Ljubić, sa kandidatima s liste, Ivanom Šukeromzastupnikom u Hrvatskom Saboru, Željkom Ragužem, Mijom Crnoja, Draganom Konta, Željkom Glasnovićem i Antom Jukićem boravili su jučer u Vitezu. Kandidate Domoljubne koalicije i HDZ za XI. Izbornu jedinicu dočekao je predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Nikola Grubešić, dok su sastanku nazočili i visoki dužnosnici HDZ-a BiH iz Županije Središnja Bosna predvođeni dopredsjednikom HDZ-a BiH i predsjednikom FBiH Marinkom Čavarom.

Dr. Božo Ljubić naglasio je kako je najveći problem odlazak mladih ljudi kako iz cijele BiH tako i iz Središnje Bosne.

“Mlade ljude trebamo zadržati otvarajući radna mjesta, Republika Hrvatska treba pomoći putem fondova, investicija ljudima u BiH se i u Središnjoj Bosni se treba osigurati sigurna budućnost, a sigurnu budućnost vidimo u novim radnim mjestima”, kazao je između ostalog dr. Ljubić.

“Želimo da se nastavi pomoć Hrvatske znanstvenim, zdravstvenim, kulturnim i crkvenim institucijama BiH, za što će se kandidati i budući zastupnici iz 11. izborne jedinice za BiH, najviše i zalagati u Hrvatskom saboru”, zaključio je dr. Ljubić.

“Politika u Hrvatskoj treba postati rame Hrvatima u Bosni i Hercegovini na koje se mogu osloniti da dobiju stvarnu jednakopravnost a ne samo onu na papiru i koju imaju sada u stvarnosti, očekuje nas puno posla a samo ga zajedničkim snagama možemo ostvariti svoje ciljeve”, kazao je Ivan Šuker zastupnik u Hrvatskom Saboru i kandidat za 11. izbornu jedinicu za BiH.

Šuker je iskazao i jasnu poruku u smislu pomoći bosanskohercegovačkim Hrvatima u povratku, izjednačavanju prava pripadnika HVO-a i branitelja u Republici Hrvatskoj.

Nakon sastanka s dužnosnicima HDZ BiH ŽSB, kandidati Domoljubne koalicije posjetili su hrvatsku bolnicu “Fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj i susreli se s ravnateljem bolnice dr. Velimirom Valjanom.

Posjetu Središnjoj Bosni kandidati i Domoljubne koalicije okončali su u Jajcu gdje su se susreli s predstavnicima društveno-političkog života i gospodarstvenicima općine Jajce.

10984092_790340721078301_1394534747119179974_n 11167910_790340867744953_5310340602193653621_n

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

FOTO: Vatrena proslava pobjede Hrvatske, navijačko ludilo u Busovači!

Nogometna reprezentacija Hrvatske slavila je danas protiv reprezentacije Japana. U iznimno teškoj i neizvjesnoj utakmici Vatreni su uspjeli izjednačiti nakon...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo