spot_img
spot_imgspot_img
Petak, 23 veljače, 2024

Nova humana akcija Frizerskog salona “Šoko” iz Viteza, uključite se!

Frizerski salon “Šoko”, koji se nalazi u Franšiznom centru BiH u Vitezu, već 6. godinu surađuje s Crvenim Križom Općine Travnik, u sklopu tradicionalne akcije prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene obitelji.

“Već šest godina zaredom zajedno smo svjedočili ljubavi, pažnji i velikodušnosti koju zajedno pružamo onima kojima je to najpotrebnije.

Do 20.12. 2023., Crveni križ općine Travnik i Frizerski salon Šoko pozivaju vas da se pridružite ovoj nesebičnoj akciji i podijelite toplinu blagdanskog duha s onima koji trebaju našu podršku. Vaša mala gesta može napraviti veliku razliku u životu onih koji se suočavaju s izazovima. Hvala vam što širite ljubav i radost u našoj zajednici.

Zajedno smo jači, zajedno smo bolji! Cjelokupni prikupljeni iznos bit će potrošen na pakete u vidu hrane , higijenski potrebština , paketića za djecu, odjeće… Molim sve da dođu i podržite a oni koji nisu u mogućnosti doći neka podjele da i drugi znaju … Naše malo nekome znači puno – poručili su iz Frizerskog salona “Šoko” Vitez.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM