spot_img
spot_img
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Bh. div gradi tvornicu kečapa

Jedan od lidera domaće prehrambene industrije, kompanija Mladegs Pak iz Prnjavora, planira veliko širenje proizvodnje.

Poznati su po svojim brendovima Bonito i Dominus koji se mogu nači u trgovinama diljem BiH, ali i brojnih drugih zemalja. Prema našim podacima, kompanija je prošle godine imala ukupne prihode od oko 30 milijuna KM.

Planovi proširenja kompanije za 2024. godinu uključuju novi pogon za proizvodnju kečapa temeljen na novoj tehnologiji i novom ekološki prihvatljivom pakovanju, izvještava BiznisInfo.ba.

Mladegs Pak je renomirani domaći proizvođač prehrambenih proizvoda sa bogatim asortimanom od preko 350 artikala koji su zasluženo osvojili povjerenje kupaca u proteklih 30 godina tradicije kvaliteta.

 Njihov proizvodni program se sastoji od sljedećih kategorija: kečap, dodaci za kolače i peciva (prašak za pecivo, vanilin šećer, kvasac, soda bikarbona), topli napitci (čajevi i topla čokolada), začini, smjese za deserte, pudinzi, supe, čorbe i drugi.

Vrhunski kvalitet proizvoda kompanije Mladegs Pak prepoznali su potrošači u više od 26 zemalja na četiri kontinenta uključujući: Njemačku, Austriju, Francusku, Španiju, Finsku, Irsku, Grčku, Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju, te ostala tržišta EU, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Australije i Agnole.

Proizvodi su trenutno dostupni u robnim markama Bonito i Dominus, kao i u velikom rasponu privatnih robnih marki koje Mladegs Pak proizvodi za svoje partnere diljem svijeta.

Svi proizvodi su u potpunosti certifikovani prema najnovijim prehrambenim standardima HACCP, ISO i IFS. Halal i Vegan certifikati očekuju se također idueće godine.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti