spot_img
spot_imgspot_img
Subota, 24 veljače, 2024

Nikšić Milanoviću: Od*ebi od nas u skokovima!

Zato, nakon što ‘isplačeš krokodilske suze’ nad sudbinom ‘jadne i nikakve’ države Bosne i Hercegovine koju toliko mrziš Milanoviću, na čistom bosanskohercegovačkom, bez diplomatskog uvijanja, odjebi od nas u skokovima”, poručio je Nikšić.

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić uputio je preko Facebooka poruku Zoranu Milanoviću, predsjedniku Republike Hrvatske povodom njegovih novih izjava. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović bi opet da prijeti, a ni premijer Andrej Plenković ne zaostaje mnogo u ucjenjivačkim porukama Bosni i Hercegovini.

Bez obzira koliko se čovjek trudio da zadrži dignitet i da se ne spusti na nivo uličarskog rječnika kojim se služi Milanović, jednostavno čovjek je očito izgubio kompas i ne zaslužuje da ga se štedi. Obojici, a posebno lažnom socijaldemokrati Milanoviću, poručujem da Bosna i Hercegovina jeste samostalna, samoodrživa država, koliko god to njima smetalo. Bosna i Hercegovina je sa svim svojim problemima snažna, žilava i otporna država.

Toliko smo jaki i stabilni da smo uspješno odbili najbrutalnije nasrtaje na suverenitet naše zemlje iz susjednih nam država. O prirodi, žestini i brutalnosti tih nasrtaja jasnu kvalifikaciju su dali međunarodni sudovi. Suvišno ih je ponavljati.

Neke od najistaknutijih sudionika i organizatora tih događaja Milanović i Republika Hrvatska su velikodušno odlikovali zbog doprinosa u uništavanju Bosne i Hercegovine i pokušaju razbijanja naše zemlje.

Pa ipak, naša država ih je sve preživjela i nadživjela. Preživjeti će i populiste poput Milanovića i Plenkovića koji u nedostatku unutrašnjih neprijatelja, s obzirom na to da ideološki sliče kao jaje jajetu, traže probleme i neprijatelje u susjedstvu. Ništa novo. Što se izbora u Bosni i Hercegovini tiče, izbora će biti i o tome se Milanović ne pita ama baš ništa. Kao što se očito ništa ne pita ni u Republici Hrvatskoj. Naši izbori su naša stvar. U Bosni i Hercegovini ima mjesta za dogovor i razgovor, ima mjesta za sve njene građane. Mnoge od njih tlači politika koju promiču Milanović i njegovi pajdaši u Bosni i Hercegovini.

Nije naše građane Hrvate, Srbe i Bošnjake iz Bosne i Hercegovine protjerao nitko nego politike koje promiče Milanović i njegovi istomišljenici koji su se stvarno ufurali da su njihovi spasitelji. E pa ne tlači nas nitko drugi nego lažni branitelji nacionalnih interesa koji su popljačkali poduzeća i javna dobra, a ljude drže siromašnim i ovisnim o mrvicama s njihovog stola. Ako se još usude da glasaju ili misle drugačije, onda ih se proglasi nepodobnim i vrlo brzo osjete bijes ‘odabranih’.

Tlačitelji Hrvata, Bošnjaka, Srba i svih građana su upravo arogantni, šuplji populisti i bezosjećajni tipovi poput Milanovića, koji građanima prodaju maglu, mržnju i nacionalizam, sve za mandat više. Na kraju, jadna je država koja za predsjednika ima Milanovića. Jadna je država u kojoj predsjednik luta od zapadnjačkog ljevičara do teoretičara zavjera i proruskog konzervativca. Takvoj državi ni NATO ne može pomoći da povrati obraz i dostojanstvo.

Oporavak je naravno moguć, ali je i to proces da citiram Milanovića prvo sapun, onda parfem, pa tada možemo pričati o rehabilitaciji Hrvatske kao modernog, demokratskog prijatelja Bosne i Hercegovine. Do tada, uzalud vam trud svirači, Bosna i Hercegovina će opstati kao domovina svih svojih građana i naroda.

Mi ćemo ovdje živjeti zajedno, svađati se, raspravljati, miriti i uvijek pomagati jedni drugima kao dobre komšije i susjedi. Zato, nakon što ‘isplačeš krokodilske suze’ nad sudbinom ‘jadne i nikakve’ države Bosne i Hercegovine koju toliko mrziš Milanoviću, na čistom bosanskohercegovačkom, bez diplomatskog uvijanja, odjebi od nas u skokovima”, poručio je Nikšić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM