Nikola Grubešić izabran za predsjednika Županijskog odbora HDZ BiH ŽSB

Vitez, 28. srpanj 2015. Županijski odbor HDZ BiH Županije Središnja Bosna održao je jučer I. konstituirajuću sjednicu na kojoj je izabran predsjednik i novo rukovodstvo Županijskog odbora. Od 34 člana Županijskog odbora, nazočnih je bilo 33, koji su pristupili glasovanju.

Za predsjednika su bila predložena dva kandidata: Nikola Grubešić i Radoje Vidović. Shodno rezultatu glasovanja 21:12, Nikola Grubešić, inače ministar zdravstva i socijalne politike u Vladi ŽSB, izabran je za novog predsjednika ŽO HDZ BiH ŽSB.

“Županijski odbor HDZ BiH ŽSB, te ja kao predsjednik, radit će na realizaciji programa rada Županijskog odbora, kao i na realizaciji operativnog i mjerljivog predizbornog programa koji je već prezentiran našem članstvu i simpatizerima. Naravno, radit ćemo i na aktivnostima kako bi se principi i načela uspostave izvršne vlasti u Srednjobosanskoj županiji implementirali u cijelosti u cilju stvaranja financijske, socijalne i ukupne političke stabilnosti Srednjobosanske županije”, istaknuo je u izjavi za naš portal predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Nikola Grubešić.

Novo Predsjedništvo ŽO HDZ BiH ŽSB, koje će tu funkciju obnašati u naredne četiri godine, čine: Nikola Grubešić (predsjednik), Marina Pendeš, Mladen Mišurić Ramljak, Zdenka Džambas, Marinko Krajina, Jozo Budeš (dopredsjednici), Bojan Domić (tajnik) i Anto Sivonjić (rizničar).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Danas 24. sjednica Općinskog vijeća Busovača

Vitez: Investirano za najsuvremeniju hladnjaču u jugoistočnoj Europi