Srijeda, 6 srpnja, 2022

Nikola Grubešić izabran za predsjednika Županijskog odbora HDZ BiH ŽSB

Pročitajte i ovo

Vitez, 28. srpanj 2015. Županijski odbor HDZ BiH Županije Središnja Bosna održao je jučer I. konstituirajuću sjednicu na kojoj je izabran predsjednik i novo rukovodstvo Županijskog odbora. Od 34 člana Županijskog odbora, nazočnih je bilo 33, koji su pristupili glasovanju.

Za predsjednika su bila predložena dva kandidata: Nikola Grubešić i Radoje Vidović. Shodno rezultatu glasovanja 21:12, Nikola Grubešić, inače ministar zdravstva i socijalne politike u Vladi ŽSB, izabran je za novog predsjednika ŽO HDZ BiH ŽSB.

“Županijski odbor HDZ BiH ŽSB, te ja kao predsjednik, radit će na realizaciji programa rada Županijskog odbora, kao i na realizaciji operativnog i mjerljivog predizbornog programa koji je već prezentiran našem članstvu i simpatizerima. Naravno, radit ćemo i na aktivnostima kako bi se principi i načela uspostave izvršne vlasti u Srednjobosanskoj županiji implementirali u cijelosti u cilju stvaranja financijske, socijalne i ukupne političke stabilnosti Srednjobosanske županije”, istaknuo je u izjavi za naš portal predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Nikola Grubešić.

Novo Predsjedništvo ŽO HDZ BiH ŽSB, koje će tu funkciju obnašati u naredne četiri godine, čine: Nikola Grubešić (predsjednik), Marina Pendeš, Mladen Mišurić Ramljak, Zdenka Džambas, Marinko Krajina, Jozo Budeš (dopredsjednici), Bojan Domić (tajnik) i Anto Sivonjić (rizničar).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Priča o nevjerojatnoj hrabrosti, požrtvovnosti i vjeri misionarke Vedrane Ljubić

Napali su je mačetom, bila je na rubu smrti, vidjela je stvari koje običan čovjek ne može niti zamisliti,...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo