- Marketing -
Četvrtak, 23 rujna, 2021
- Marketing -

NAJAVA: U nedjelju četvrta interaktivna radionica za djecu, tema mediji i obogaćivanje rječnika i razvoj govora

Pročitajte i ovo

VIDEO: Ništa ju nije sramota raditi kako joj djeca ne bi bila gladna

Vernesa Cetin iz Bugojna  majka je dvoje djece i često bere šumske plodove. Kada je muž druga smjena, priskoči i...

Odluka UO UINO: FBiH uplaćuje RS oko 12 milijuna KM za 2021. godinu

Upravni odbor Uprave za indirektno/neizravno oporezivanje (UO UINO) BiH usvojio je danas odluku o prvom privremenom poravnanju za 2021. godinu...

Tročlana obitelj iz Orašja živi bez struje i vode: Žele svome sinu život sličan onome koji imaju njegovi vršnjaci

Tročlana obitelj Prijević iz Orašja živi u svega dvadesetak kvadrata, bez struje i vode. Ivanka i Zoran Prijević imaju iznimno...
U organizaciji udruge UZOR iz Busovače i HUM-a u Središnjoj Bosni, prošlu je nedjelju u Busovači održana treća u nizu ljetnih radionica za djecu.

I ove nedjelje održat će se radionica u već ustaljenim terminima: I. grupa (djeca od 7-10 godina) od 12:00 do 15:00 sati, II. grupa (djeca od 3-6 godina) od 16:00 do 19:00 sati. Voditeljica radionica Marija Čalić napominje da je svaka četvrta radionica za djecu koja su redovna na radionicama – besplatna.

U nastavku pročitajte kratku najavu četvrtih ljetnih interaktivnih radionica:

“U nedjelju, 25. srpnja održat će se dvije interaktivne radionice za djecu uzrasta od 3 do 10 godina. Prva radionca, u terminu od 12:00 do 15:00 sati održat će se za djecu uzrasta od 7 do 10 godina. Tema radionice bit će mediji – pozitivne i negativne strane korištenja raznih vrsta medija, s posebnim naglaskom na korištenje interneta i opasnosti koje vrebaju ukoliko se njime koristimo bez dovoljno znanja i opreznosti. Tema je doista aktualna, važna za našu djecu i mlade, tako ćemo kroz zanimljive aktivnosti približiti navedu temu i našim sudionicima.
Druga radionica za djecu uzrasta od 3 do 6 godina održat će se u terminu od 16:00 do 19:00 sati. Glavni cilj radionice bit će bogaćenje rječnika i razvoj govora kroz brojne jezične igre preporučene od strane stručnjaka za razvoj dječjeg govora. Nakon toga, izrađivat ćemo razne modele od plastelina i na taj način vježbati motoriku ruku i prstića. Nakon toga slijedi prilika za iskazivanje likovnih sposobnosti raznim likovnim tehnikama”, kazala je Marija Čalić.

Radionice se realiziraju svake nedjelje u gore spomenutim terminima, u prostorijama udruge UZOR u Busovači (Ulica Braniteljima domovine b.b., do gradskog parka).

- Advertisement -

Realizatori radionice ovom prilikom su zahvalilii roditeljima na ukazanom povjerenju.

Svoje mališane možete prijaviti na broj telefona 063 908 035 ili putem Facebook i Instagram stranice udruge UZOR Busovača. (Kontakt osoba je Marija Čalić, voditeljica radionica).

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Slovenija će Bosni i Hercegovini donirati još 100 tisuća doza Pfizera

Vlada Republike Slovenije donijela je odluku o donaciji 100.620 doza Pfizerovih cjepiva protiv koronavirusa Bosni i Hercegovini. Vlada je zadužila...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo