Monika Čavara osvojila prvo mjesto na festivalu “Od ljeta jeseni”

Na festivalu “Od ljeta jeseni”, održanom u subotu, 14. studenog 2015. u Žepču, prvo mjesto osvojila je mlada i talentirana pjevačica Monika Čavara iz Busovače.

Monika je pobijedila otpjevavši pjesmu “Oro” Jelene Tomašević.
“Raduje me još jedna pobjeda na festivalu za koji nisam imala mnogo vremena da se spremim, za razliku od festivala u Srbiji gdje sam osvojila grand prix. Naravno, sretna sam i što me je tročlani stručni ocjenjivački sud ocijenio kao najbolju izvođačicu. Najvažnije mi je što sam srela svoje prijatelje koje znam s drugih festivala i koje ne viđam toliko često te zbog toga zahvaljujem organizatorima, gospodinu Miroslavu Iliću i Općini Žepče, što su organizirali ovaj festival i omogućili nam prelijepu večer u Žepču”, istaknula je Monika.

Nagradu za najbolji scenski nastup osvojila je Tamara Crljić iz Zavidovića. Treće mjesto pripalo je najmlađoj sudionici Maidi Hrkić iz Zavidovića, a drugo Ivi Kožulović iz Žepča.

Nastupilo je petnaest izvođača iz nekoliko bh. gradova, a svi oni pozvani su na ovaj festival kao pobjednici nekih drugih festivala što Monikinoj pobjedi daje posebnu težinu.

Čestitamo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

crkva-svetog-ante-padovanskog-busovaca

Župa Busovača – Župne obavijesti – Broj 485 – 15. studeni 2015.

Košarkaši Busovače u zadnjim sekundama poraženi od Širokog