MLADI KUPREŠAK TREBA NAŠU POMOĆ – Pomozimo Bruni da ponovno zaigra nogomet

Svaka pomoć je dobrodošla. Prenosimo post njegove mame Lidije Bagarić u cijelosti. U prilogu je i slika računa, na koji novce možete uplatiti iz inozemstva.

U našem životu ukazao se tračak nade da našega sina održimo na nogama. Naš sin zove se Bruno i ima 9 godina. Osim što je dječak najljepšeg osmijeha, vedrog pogleda i izrazito pozitivnog karaktera, naš Bruno je i veliki borac koji strastveno voli nogomet i sport općenito, a kojim se nažalost ne može previše baviti jer boluje od mišićne distrofije. Distrofija je teška bolest koja je nemilosrdna i progresivna, ali Bruno se nikada ne predaje.

Bruno je prije nekoliko mjeseci pretrpio nezgodu u školi te je slomio lijevu nogu. Tada su mu naglo počeli slabiti mišići i pokretljivost općenito. Uz redovne fizikalne terapije koje mu je odobrio HZZO, u trajanju od 45 minuta, pet puta tjedno, uz izrazite napore, uspio je stati na nogu. Međutim, za svaku daljnju aktivnost, mišiće je potrebno dodatno ojačati. Bili smo u strahu da Bruno više neće moći hodati kao prije nezgode, ali nas je ohrabrila Brunina liječnica koja je rekla da nema predaje i da ne dopustimo da nas pobijedi jedan lom noge. Razmišljali smo što bi još mogli učiniti za njega i tada se pojavio mali tračak nade. Saznali smo da je robotika ušla u fizikalnu terapiju i da su rezultati jako dobri. Odmah smo pomislili da ima nade.

U poliklinici Glavić, koja se bavi tom vrstom terapije, bili smo na prvom pregledu 24.08.2017.g. U dogovoru s liječnicima, određeno je da bi terapija trebala započeti u utorak 29.08.2017.g. Tjedna terapija bi se provodila 5 dana po 5 sati, a cijena tjedne terapije iznosi 9.250.00 kn. Predviđeno trajanje terapije je 10 do 12 tjedana.

Suprug i ja smo državni službenici s prosječnim plaćama u RH. Uz Brunu imamo i dvije zdrave kćeri, Mariju 12 godina i Martu 7 godina te živimo u stanu kupljenom na kredit čija otplata traje još 16 godina. S obzirom na stambeni kredit i sve životne troškove, nismo u mogućnosti sami financirati Bruninu terapiju. Stoga, ovim putem Vas molimo za malu pomoć Bruni kojem je svaka kuna dragocjena i prijeko potrebna u njegovoj i našoj borbi. (Artinfo)

Pomozite nam da vratimo smisao malom životu našeg dječaka, jer njegov osmjeh nema cijenu.

Svoje priloge možete uplatiti na račun:

Zagrebačka banka d.d.
HR8423600003511674629

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Obilježena 24. obljetnica utemeljenja Hrvatske Republike Herceg Bosne

Suzana Lovrić: Sve svoje ideale mogu plasirati kroz stomatologiju i poeziju