spot_img
spot_img
Nedjelja, 16 lipnja, 2024

Krenula prodaja ulaznica za koncert Thompsona, Bulića i Zečića

Krenula je pretprodaja ulaznica za koncert na kojem će na stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza nastupiti legende hrvatske glazbene scene.

Vijest o događaju pod nazivom “Imotski ne zaboravi” privukla je posebnu pažnju iz razloga što će pored Mate Bulića i Dražena Zečića nastupiti i Marko Perković Thompson.

Thompson je svoj posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti zbog zdravstvenog stanja sina Ante Mihaela, a u međuvremenu je snimio domoljubnu pjesmu “Zemlja heroja”.

Kako je objavljeno na službenoj stranici organizatora, na kojoj možete pronaći i više informacija, kupnja ulaznica je moguća u pretprodaji putem platforme Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima.

Cijena ulaznica za tribinu je 40 eura, parter 30 eura, dok ulaznice u fan zoni koštaju 50 eura, a one u zoni VIP 2 u kojoj su u trenutku pisanja članka ostala četiri mjesta je 60 eura.

Pripremite se za koncert ljeta i nezaboravnu večer u spektakularnom ambijentu stadiona Gospin dolac u Imotskom!, priopćeno je na stranici “Imotski ne zaboravi”.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti