Sinoćnju košarkašku noć za pamćenje pamtit će svi oni koji su došli u dvoranu u Busovaču (a bilo ih je mnogo ), a pamtit će i veličanstven izlazak domaćih košarkaša u stilu najvećih NBA zvijezda.

Uz to u sjećanju će ostati i veoma kvalitetna utakmica u kojoj se favorizirani gost (“Zrinjski” iz Mostara) morao dobro oznojiti (posebno u 3. periodu) da dođe do pobjede (“trojke” Princa i Šamadana, “zakucavanja” Begića, obranu Demića, brzinu Kneževića).

Pamtit će i veoma dobru igru domaćih košarkaša, najefikasnijeg na utakmici (22 poena) Čišića, prodore Husejnovića i Hodžića, potencijal Ivana Babića, odličnu obranu Bešlića te poene najmlađeg 15-godišnjeg Deana Vidovića.

Gosti oduševljeni prijemom, dvoranom, ambijentom. Domaći zadovoljni igrom i formom koja iz utakmice u utakmicu raste i ulijeva optimizam pred nedjeljno gostovanje u Širokom. Publika zadovoljna sa svim. I opet je to bila ona radost loptanja između koševa… Pogledajte fotografije!

kup-ks-hb-zrinjski-busovaca1kup-ks-hb-zrinjski-busovaca21kup-ks-hb-zrinjski-busovaca20kup-ks-hb-zrinjski-busovaca19kup-ks-hb-zrinjski-busovaca18kup-ks-hb-zrinjski-busovaca17kup-ks-hb-zrinjski-busovaca16kup-ks-hb-zrinjski-busovaca15kup-ks-hb-zrinjski-busovaca14kup-ks-hb-zrinjski-busovaca13kup-ks-hb-zrinjski-busovaca12kup-ks-hb-zrinjski-busovaca11kup-ks-hb-zrinjski-busovaca10kup-ks-hb-zrinjski-busovaca9kup-ks-hb-zrinjski-busovaca8kup-ks-hb-zrinjski-busovaca7kup-ks-hb-zrinjski-busovaca6kup-ks-hb-zrinjski-busovaca5kup-ks-hb-zrinjski-busovaca4kup-ks-hb-zrinjski-busovaca3kup-ks-hb-zrinjski-busovaca2kup-ks-hb-zrinjski-busovaca22kup-ks-hb-zrinjski-busovaca21kup-ks-hb-zrinjski-busovaca20kup-ks-hb-zrinjski-busovaca19kup-ks-hb-zrinjski-busovaca18kup-ks-hb-zrinjski-busovaca17kup-ks-hb-zrinjski-busovaca16kup-ks-hb-zrinjski-busovaca15kup-ks-hb-zrinjski-busovaca14kup-ks-hb-zrinjski-busovaca13kup-ks-hb-zrinjski-busovaca12kup-ks-hb-zrinjski-busovaca11kup-ks-hb-zrinjski-busovaca10kup-ks-hb-zrinjski-busovaca9kup-ks-hb-zrinjski-busovaca8kup-ks-hb-zrinjski-busovaca7kup-ks-hb-zrinjski-busovaca6kup-ks-hb-zrinjski-busovaca5kup-ks-hb-zrinjski-busovaca4kup-ks-hb-zrinjski-busovaca3kup-ks-hb-zrinjski-busovaca2

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.