James Bond oduševio gledatelje u Busovači

Dvadeset i četvrti nastavak najduže filmske franšize u povijesti kinematografije započeo je sa svojom kino distribucijom 05.11. – kako u BiH, tako i u ostatku regije te je čvrsto zasjeo na prvu poziciju najgledanijih filmova proteklog vikenda.

U ulozi Bonda ponovno je šarmantni Daniel Craig, dok su u ostaloj glumačkoj ekipi sve redom poznata imena, poput Christopha Waltza, dobitnik Oscara za “Odbjeglog Djanga”, zanosna talijanska glumica Monica Bellucci, francuska zvijezda Lea Seydouxte britanski glumac Andrew Scott, najpoznatiji po ulozi negativca Jima Moriartyja u TV seriji „Sherlock“. S obzirom na uspjeh “Skyfalla”, ne čudi da režiju ponovo potpisuje Sam Mendes, dobitnik Oscara za “Životni vrtlog”. Kao što je uobičajeno za sve bondovske filmove, tako će i ovaj nastavak imati svoju prepoznatljivu pjesmu koju je za “Spectre” komponirao poznati glazbenik Sam Smith, pod naslovom “Writing on the Wall”.

Osim brojnih rekorda koje ovaj film obara u samo tjedan dana prikazivanja (najbolje kino otvaranje nekog filma u povijesti i najbolji kino rezultat svih vremena nekog filma u prvih sedam dana prikazivanja), zanimljivo je i to da je ovaj nastavak Bonda najduži od svih filmova o Bondu, u trajanju od čak 148 minuta.

S otvaranjem od 12.734 gledatelja samo u prva četiri dana prikazivanja u BH kinima gdje se tražila karta više u rasprodanim kino dvoranama u svim terminima, novi film o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu donio je uvjerljivo najbolji vikend rezultat nekog filma holivudske kompanije Sony Pictures u posljednjih nekoliko godina i jedno od najboljih vikend otvaranja svih vremena na BH kino blagajnama.

„Spectre“ ovih dana BH ljubitelji filma, ako su sretni da dođu do ulaznica za projekcije, film mogu pogledati u Sarajevu, Banja Luci, Tuzli, Zenici, Prijedoru, Višegradu, kao i u kinu Theatre u Busovači. Ovim filmom kino Theatre se pronašlo među svjetskim kinima u kojima je prikazana svjetska premijera popularnog nastavka filma o tajnom agentu 007. Ovih dana putem pokretnih oprema film će biti prikazan i u Čapljini, Lukavcu, Modriči, Posušju, Odžaku, Širokom Brijegu i Banovićima, dok na repertoar kino dvorana u Mostaru i Bihaću dolazi od 19. studenog.

Popularni nastavak filma o Jamesu Bondu nakon prvog tjedna prikazivanja u kinu Theatre, imate priliku pogledati i u drugom tjednu prikazivanja. Posjetitelji koji su već pogledali ovaj film u busovačkom kinu su apsolutno oduševljeni te ga preporučuju svima onima koji novi nastavak Bonda nisu uspjeli pogledati.

U narednom periodu u kinu Theatre ćete moći pogledati i ostale filmove koji slove kao najiščekivaniji filmovi godine – IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. dio, STEVE JOBS, STAR WARS: EPISODE VII, te mnoge druge.

Ako još niste, posjetite kino Theatre te pogledajte novi nastavak filma o tajnom agentu Jamesu Bondu i uvjerite se zašto ovaj film obara brojne svjetske rekorde!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dabar u BiH

Eko turizam kod Donjeg Vakufa: Dabrovi se vratili u rijeku Semešnicu nakon 150 godina

Priveden 20-godišnji razbojnik