Nedjelja, 3 srpnja, 2022

Ivonino gostovanje u Goraždu

Pročitajte i ovo

Na XVI. međunarodnom dječjem festivalu „Šta se pjesmom sanja“ održanom u Goraždu 24. listopada 2015. godine, festival „Dok teče Lašva“ i Novi Travnik predstavila je sedmogodišnja Ivona Jurkić. Skladbu „Ivona balerina“ za koju je tekst i glazbu uradila Marijana Dujmušić, a aranžman Josip Vukoja i Adnan Mušanović, mala Novotravničanka izvela je izvan konkurencije, kao i gosti iz Crne Gore i Srbije, koji su se predstavili sa svojim festivalskim uspješnicama.

Naša „balerina“ osvojila je simpatije publike pa i stručnog žirija koji je izrazio oduševljenje kvalitetom pjesme i sveukupnim dojmom koji je pokazala na sceni. Ivoni je ovaj festival otvorio vrata drugih festivala u regiji.

Za festivalske nagrade natjecale su se skladbe koje su izvedene prvi put. Pobjednica festivala je Adna Trnčić iz Goražda s pjesmom „Djevojčica s krilima“, za koju je tekst napisao Slavko Klisura, glazbu Muris Hubijer, a aranžman Adnan Mušanović.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Bolnica Travnik dočekala četvero novih specijalista u svom kadru: Dr. Šatrović organizirao prigodan prijem

U kabinetu direktora JU Bolnica Travnik, direktor ove Ustanove dr. Adnan Šatrović jučer je organizirao prijem za specijaliste koji...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo