Utorak, 29 studenoga, 2022

Inspekcija zatvorila kamenolome ‘Rastovice‘ i ‘Krčevine‘ u Kreševu

Pročitajte i ovo

Federalna vodna inspekcija je, temeljem zaključka o dozvoli prisilnog izvršenja rješenja, u ponedjeljak, 3. listopada, u prisustvu predstavnika subjekta nadzora izvršila zatvaranje – pečaćenje kamenoloma “Rastovice” i “Krčevine” u Kreševu.

Naime, pravnoj osobi “BFS” d.o.o. Kreševo u ulici Resnik bb je zbog neposjedovanja vodnog akta, temeljem naloga za inspekcijski nadzor od 29. rujna, zabranjena upotreba objekata i pogona u kamenolomima “Rastovice” i “Krčevine” koji se koriste u svrhu prerade mineralnih sirovina krečnjaka i dolomita, a iz kojih se vrši ispuštanje tehnološke otpadne vode.

Nakon ispunjavanja zakonskih uvjeta i protoka zakonskih rokova, postupajući inspektor donio je zaključak o dozvoli prisilnog izvršenja rješenja, priopćeno je iz Federalne uprave za inspekcijske poslove.

Privremeno zatvaranje predmetnog lokaliteta traje do pribavljanja vodne dozvole Agencije za vodno područje rijeke Save Sarajevo.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

FIFA pokrenula postupak protiv Hrvatske

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) otvorila je u utorak disciplinski postupak protiv hrvatske reprezentacije zbog ponašanja navijača na utakmici Svjetskog...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo