Hrvatske rukometašice stigle kući: Hvala vam, ispisale smo povijest

Hrvatske rukometašice su na ponos i radost svoje domovine u Danskoj na Europskom prvenstvu osvojile brončanu medalju svladavši domaćine u bitci za treće mjesto 25:19 (11:11). Iako je cijela Danska mislila da je stvar već riješena prije utakmice, naše im djevojke nisu dale disati i bez većih problema su riješile utakmicu protiv jednih od favoritkinja i za viša postolja od bronce.

Zbog epidemioloških mjera doček nije onakav kakav su naše heroine zaslužile, ali će biti najbolji mogući u ovim čudnim vremenima… Hrvatske rukometašice u zagrebačku zračnu luku sletjele su oko 13:15, a doček ste mogli uživo gledati na našem portalu. Rukometašice su u zračnoj luci dočekali navijači te novinari.

– Hvala od srca na nevjerojatnoj podršci i što ste bili uz nas cijelo ovo vrijeme – istaknula je Ćamila Mičijević, dobri duh reprezentacije.

– Nismo očekivali da ćemo dogurati ovako daleko, ali ispisali smo povijest jer smo to zaslužile. Nitko nije uspio napraviti ovakvu atmosferu. Još nitko nije svjestan što ovo sve znači – rekla je Katarina Ježić, kapetanica Hrvatske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Šetnja po hladnom zraku je veliki poklon našem zdravlju

Europska komisija upozorava na alarmantnu situaciju s migrantima u BiH