spot_img
spot_img
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

Građani koji nisu ispunili uvjete za sredstva EU mogu uložiti prigovor, donosimo detalje

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike (FMRSP) ističe da je kreirana  privremena lista kućanstava koja su ispunila uvjete utvrđene Javnim pozivom – Podrška Europske unije Bosni i Hercegovini s ciljem ublažavanja negativnog socio-ekonomskog utjecaja energetske krize, kao i lista kućanstava koja nisu ispunila navedene uvjete zbog čega su njihove prijave odbijene.

Obje liste će od 6. do 12. prosinca biti dostupne na linku: https://eupomoc.fmrsp.gov.ba/

Za građane kojima su prijave odbijene zbog čega se njihovo kućanstava nije moglo kvalificirati za dodjelu sredstava po ovom Javnom pozivu, iz Ministarstva navode da je ostavljena mogućnost podnošenja prigovora.

Prigovor se podnosi u općini ili gradu u kojem je podnesena prijava za dodjelu sredstava. Svaki  prigovor mora sadržavati dokaz, odnosno dokument na osnovu kojega se traži dodatna provjera ispunjenosti općih i posebnih kriterija utvrđenih Javnim pozivom.

Svaki prigovor uz koji ne bude priložen ovaj dokaz, automatski će se odbaciti kao nepotpun i neće biti uzet u razmatranje, priopćeno je iz Federalnog ministarstvo rada i socijalne politike.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti