spot_img
spot_img
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

FOTO: Torcida Busovača osvojila ovogodišnji Torcida kup

Tradicionalni srednjobosanski malonogometni turnir „Torcida kup“ ove je godine održan u Uskoplju, u organizaciji brojnih navijača splitskih “Bilih”.

Turnir je održan protekli vikend u Uskoplju na sportskim terenima Rudarevo, a nastupile su momčadi iz središnje Bosne te momčad iz Rame.

Busovački hajdukovci su u finalnom susretu u vrlo napetoj utakmici pobijedili dugogodišnje suparnike „Bijele“ iz Viteza rezultatom 3:1.

Ovom pobjedom busovačka Torcida prekinula je malonogometnu dominaciju Viteza na srednjobosanskom području jer su i u prethodna četiri turnira Vitežani uvjerljivo trijumfirali. Turnir je izazvao veliko zanimanje te dobru posjetu brojnih gledatelja u praćenju žestokog nadmetanja malonogometnih majstora – torcidaša s područja središnje Bosne.

“Nakon izrazito teških utakmica, u finalu smo svladali Vitez rezultatom 3:1. Ovom prilikom želio bi se zahvaliti ekipi Torcide Busovača na dobroj i uspješnoj igri te domaćinima na odličnoj organizaciji. Sljedeće godine ćemo braniti titulu pobjednika na 6. Torcida kupu središnje Bosne”, rekao je za naš portal Kristijan Marić, predsjednik Torcide u Busovači.

I ovom prilikom iskazano je, klupskim (hajdučkim ali i nacionalnim) obilježjima, poklicima, poznatim hajdučkim pjesmama, porukama…kako se ne samo navija nego i voli najveći i najpoznatiji hrvatski nogometni klub, klub koji „živi vječno“ – Hajduk.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti