spot_img
spot_img
Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

Film u kojem se Goran Bogdan pojavljuje potpuno gol trenutno je najpopularniji na Netflixu

Na Netflixu je izašao film “Faraway” koji je snimljen na hrvatskoj obali i trenutno je jedan od najgledanijih filmova na tom streaming servisu.

Hrvatski glumac Goran Bogdan se pojavljuje u glavnoj muškoj ulozi u u kojoj tumači Josipa Cegu, dok se u glavnoj ženskoj ulozi nalazi švicarska glumica Naomi Krauss u ulozi Zeynep Altin.

Ovo je prvi Netflixov film čija je radnja u potpunosti smještena u Hrvatskoj, a radnja se vrti oko Zeynep čija je majka preminula i ostavila joj nekretninu na Jadranu.

Zeynep odluči otići na neočekivani kratki odmor do Dalmacije s ciljem da proda ili da u najam naslijeđenu kuću. No, u kući već decenijama živit Josip, bivši vlasnik zemljišta, kojem je to njezina majka dopustila, prenosi Klix.ba.

Film je i prije nego je objavljen privukao pozornost jer se Bogdan u pojedinim scenama pojavljuje potpuno gol. Uspjehom filma Goran se sam pohvalio na svom Instagram profilu.Film je režirala Vanessa Jopp prema scenariju Jane Ainscough. Producentica je Viola Jäger, a film trenutno na Imdb ima ocjenu 6,6.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti