spot_img
Subota, 9 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Evo što se Hrvatskoj mora poklopiti za polufinale

Hrvatska rukometna reprezentacija je porazom od Crne Gore zakomplicirala sve što se moglo.

Planirali su prva dva boda u drugom krugu s kojima bi se bacili na glavu protiv Danaca, pa i da ne uspiju, još bi se nadali.

Ovako im igraju samo sve tri pobjede do kraja, počevši od Danske, jasno. Najbolje Danske u povijesti koja i kad igra ispod razine, pobijedi jedan Island jer ako ne ide Landinu, pojavi se Møller i obrani im 14 udaraca od 27. I tako dalje.

Hrvatska ne ovisi sama o sebi, moraju se poklopiti i ostali rezultati. Najrealniji scenarij počinje sljedećim: Da Crna Gora u subotu pobijedi Nizozemsku, a Francuska Island.

Potom, u ponedjeljak, Hrvatska nakon Danske mora pobijediti Island, Danska Nizozemsku, a Francuska Crnu Goru. I to je realno, pišu 24 sata.

Ključno bi potom bilo završno kolo. Hrvatska bi navijala za Island, kojemu bi se tada mogao vratiti Palmarsson, kao i ostali zaraženi (Gustavsson, Elisson…), protiv Crne Gore, Hrvati bi trebali pobijediti Nizozemsku, a onda čekati derbi Danaca i Francuza. I trebat će pomoć Francuza. U tom slučaju oni bi bili prvi s deset bodova, Hrvatska i Danska imali bi šest, Crna Gora i Island po četiri.

(Foto: Sanjin Strukić/Pixsell)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM