spot_img
spot_img
Utorak, 28 svibnja, 2024

Dodik pisao Đokoviću: Sve se ovo izdogađalo zato što si Srbin

Podršku Novaku Đokoviću, nakon što mu je Savezni sud Australije odbacio žalbu na ukidanje vize, pružio je u pismu i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

U pismu stoji da su i Srbi iz bh. entiteta RS s nestrpljenjem i nadom iščekivali odluku.

Iako u nadi da će konačna odluka biti pozitivna za tebe i da ćeš biti u prilici da po deseti put osvojiš turnir u Australiji i time odmah i zauvijek staviš točku na raspravu tko je najbolji svih vremena. Za nas u Republici Srpskoj svako raspravljanje o tome tko zaslužuje titulu najboljeg svih vremena je suvišno, jer si za nas, Nole, to nesumnjivo, Ti, kaže Dodik.

Dodao je da je Đoković uzor milijunima mladih širom svijeta i da su posljednja događanja “sramota za institucije i pojedince države Australije i sve one koji podržavaju njihovo sraman stav i ponašanje”.

Ali, nisu na tvoju sramotu, Novače. Po tko zna koji put pokazao si od čega si sazdan! Pokazao si opet da si među najboljim sinovima koje je ovaj narod iznjedrio kroz stoljeća. Za nas u Republici Srpskoj nema dileme da je na sceni politička odluka i da se dobrim dijelom puno toga u Australiji sramno izdogađalo jer si Srbin. Tim više je tvoja žrtva, sportska i osobna, i tvoja postojanost i vjernost sebi, održana u trajanju cijelog sramnog i montiranog procesa, za nas još sjajnija i značajnija, ustvrdio je, između ostalog, Dodik.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti