spot_img
spot_img
Četvrtak, 20 lipnja, 2024

Divna vijest: Trojica Vatrenih dobili bebe uoči Eura

Hrvatska nogometna scena ovih dana svjedoči pravom baby boomu! Čak trojica naših nogometaša dobili su prinove u svoje obitelji.

Andrej Kramarić i Mia Ćurković dočekali su djevojčicu Evu, koja im je drugo dijete nakon sina Viktora. Kako je izvijestio tportal, Mia je rodila u Zagrebu, a njezin suprug Andrej prisustvovao je porodu. Kramarić i Ćurković zajedno su od 2017. godine, a vjenčali su se 2021. u Zagrebu, pet mjeseci prije rođenja sina Viktora. Iako Kramarić rijetko dijeli informacije iz privatnog života, poznato je da je Mia doktorica veterine.

Nikola Kalinić, nogometaš Hajduka i bivši reprezentativac, i njegova supruga Vanja dobili su kćerkicu. Vijest je objavljena na službenim stranicama Hajduka u utorak. “Naš Nikola Kalinić i njegova supruga Vanja danas su po treći put postali roditelji. Čestitamo im na rođenju kćerkice. Dobro došla u veliku Hajdukovu obitelj”, stoji u objavi. Nikola i Vanja u braku su već 11 godina i imaju sina Matea i kćer Lotu. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja 2004. godine. Obitelj od studenog 2023. živi u Splitu, nakon što se Kalinić vratio u Hajduk.

Petar Musa, povremeni igrač Vatrenih i član FC Dallasa, objavio je na Instagramu u utorak da je postao otac. Pohvalio se fotografijom s novorođenčetom u naručju uz poruku: “Mi vida (moj život)”, dodavši plavo srce, što sugerira da je možda dobio sina. Musa svoj privatni život drži dalje od javnosti, pa se ne zna tko je majka djeteta. Trenutno igra za američki Dallas, u koji je prešao transferom vrijednim 13 milijuna eura iz Benfice.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti