Dariju Čerkezu posthumno posebno priznanje Sportskog saveza općine Vitez

U Vitezu je sinoć, u organizaciji Sportskog saveza općine Vitez održana lijepa manifestacija dodjele priznanja za najbolje sportaše i sportske radnike u Vitezu za 2022. godinu.

O manifestaciji smo i ranije pisali, a detaljan popis nagrađenih možete pogledati na linku u nastavku, no gestu vrijednu pohvale svakako zaslužuje potez kojega treba naglasiti, izdvojiti od ostalog sadržaja sinoćnje manifestacije.

Naime, na prijedlog općinskog Sportskog saveza dodjeljeno je posebno posthumno priznanje za vrhunskog sportaša Darija Čerkeza koji je preminuo 23.12.2022. godine.

Pokojni Dario Čerkez bio je član Motocross kluba (MCK) Vitez. Šesnaest puta osvajao je naslov državnog prvaka u motokrosu, u klasi MX 1. Tri je puta proglašen najboljim športašem Županije Središnja Bosna, šest puta je bio najbolji športaš općine Vitez. Osvojio je četiri Zlatne kacige Motokros saveza BiH.

Čerkez je tri puta proglašen kao prvak u Road racingu klasa SS 1000 i tri puta je prvak u Enduru te jednom prvak auto crossu. Njegov MCK “Vitez” je državni prvak petnaest godina zaredom te je ujedno i najuspješniji klub općine Vitez te je više puta proglašen najboljim klubom u ŽSB. Priznanje je sinoć primio Ivan Čerkez, Darijev brat.

Izvor: Viteški.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

ŽUPNE OBAVIJESTI – Danas je 4. nedjelja kroz godinu

Sumnjiva smrt djevojke iz BiH: Pronađena mrtva u stanu!