Četvrtak, 30 lipnja, 2022

Danas u Vitezu radionica o ravnopravnosti spolova

Pročitajte i ovo

Podizanje razine svijesti o ravnopravnosti spolova u Srednjobosanskoj županije tema je radionice koja će u utorak biti održana u Vitezu.

Radionicu organizira Misija OESS-a (Organizacija za europsku sigurnost i suradnju) u BiH s predstavnicima Povjerenstva za ravnopravnost spolova Sabora SBŽ-a, povjerenstava za ravnopravnost spolova iz općina SBŽ-a, rukovodstvom i članovima kolegija Sabora Županije i predstavnicima nevladinih udruga.

Cilj radionice je pružiti potporu institucionalnim mehanizmima za ravnopravnost spolova u Federaciji BiH kroz unaprjeđenje suradnje i razmjenu iskustava u realiziranju uspješnih aktivnosti županijskih i općinskih povjerenstava za ostvarivanje ravnopravnosti spolova i nevladinih udruga.

Pored prezentacije Zakona o ravnopravnosti spolova u BiH i gender akcijskog plana, na radionici će se govoriti o provedbi novih aktivnosti koje bi trebale podržati SBŽ u donošenju gender akcijskog plana za 2016. godinu, najavljeno je iz Misije OESS-a u BiH.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

USVOJEN REBALANS PRORAČUNA ŽSB Povećanje od 34 milijuna KM

Danas je u Travniku održana 28. sjednica Sabora ŽSB. Zastupnici su raspravljali ukupno o devet točaka dnevnog reda, od...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo