spot_img

Čestitamo: Mažoretkinje HKD Napredak Busovača briljirale na mažoret festivalu u Vitezu!

Završni Festival mažoreta, pod organizacijom svjetske mažoret federacije MWF, završio je danas u Vitezu. Predsjednica MWF-a Željka Banović i LDF predsjednik Dejan Brkić predvodili su ovaj događaj, na kojem je sudjelovalo 300 mažoretkinja iz Hrvatske, Srbije, Mađarske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Sve mažoretkinje pokazale su svoje vještine, ljubav i strast prema mažoret plesu u svakoj kategoriji. Posebno su se istaknule mažoretkinje „HKD Napredak“ podružnica Busovača, s trenericama Draganom Bohutinski i Marijom Relotom, koje su još jednom potvrdile svoje medalje osvojene na NMS prvenstvu.

Busovačke mažoretkinje su danas u šest kategorija ostvarile izvanredne rezultate. Osvojile su prvo mjesto u formaciji kadet pompon te drugo mjesto u formaciji kadet pompon, donijevši u Busovaču još dva pehara i niz uspomena.

U kategorijama neformacija, solo kadet štap Korina Varešković osvojila je prvo mjesto, solo kadet pompon Marinela Majdandžić također je osvojila prvo mjesto, dok su kadet duo štap Marija Vrhovac i Ines Šakić, te duo kadet pompon Ana Ćosić i Nives Znahor, sve osvojile prva mjesta.

Naše mažoretkinje dobile su niz pozitivnih komentara i oduševljenja, još jednom potvrdivši svoj rad, treniranje, odricanje, trud i želju za mažoret natjecanjima.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti