Čavara s viteškim gospodarstvenicima razgovarao o brzoj cesti kroz Središnju Bosnu

U sklopu sastanka, savjetnik federalnog ministra prostornog uređenja Zdenko Antunović prezentirao je izgled brze ceste kroz središnju Bosnu.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara u srijedu je u Vitezu sudjelovao na sastanku Udruge poslodavaca Vitez na kojem je, uz razgovor o poslovanju gospodarskih subjekata u Vitezu, posebice razgovarano o izgradnji brze ceste kroz središnju Bosnu.

Članovi Udruge poslodavaca Vitez izrazili su zadovoljstvo projektom izgradnje brze ceste i zahvalnost predsjedniku Federacije BiH i federalnim institucijama vlasti na suradnji i osiguranju financijskih sredstava za izgradnju te prometnice.

Na sastanku su razmatrana rješenja na koji način tijekom i nakon izgradnje brze ceste osigurati adekvatan priključak gospodarskih subjekata brzoj cesti te je zaključeno kako je neophodno i dalje pratiti izgradnju brze ceste i prilagoditi istu funkcioniranju gospodarstva.

U sklopu sastanka, savjetnik federalnog ministra prostornog uređenja Zdenko Antunović prezentirao je izgled brze ceste kroz središnju Bosnu, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

U HB “Dr. fra Mato Nikolić” obilježen Svjetski dan borbe protiv dijabetesa

EKSKLUZIVNO Zdravko Mamić pobjegao iz Međugorja