spot_img
spot_img
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

Čavara s viteškim gospodarstvenicima razgovarao o brzoj cesti kroz Središnju Bosnu

U sklopu sastanka, savjetnik federalnog ministra prostornog uređenja Zdenko Antunović prezentirao je izgled brze ceste kroz središnju Bosnu.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara u srijedu je u Vitezu sudjelovao na sastanku Udruge poslodavaca Vitez na kojem je, uz razgovor o poslovanju gospodarskih subjekata u Vitezu, posebice razgovarano o izgradnji brze ceste kroz središnju Bosnu.

Članovi Udruge poslodavaca Vitez izrazili su zadovoljstvo projektom izgradnje brze ceste i zahvalnost predsjedniku Federacije BiH i federalnim institucijama vlasti na suradnji i osiguranju financijskih sredstava za izgradnju te prometnice.

Na sastanku su razmatrana rješenja na koji način tijekom i nakon izgradnje brze ceste osigurati adekvatan priključak gospodarskih subjekata brzoj cesti te je zaključeno kako je neophodno i dalje pratiti izgradnju brze ceste i prilagoditi istu funkcioniranju gospodarstva.

U sklopu sastanka, savjetnik federalnog ministra prostornog uređenja Zdenko Antunović prezentirao je izgled brze ceste kroz središnju Bosnu, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti