Petak, 12 kolovoza, 2022

Busovljak Gabrijel Lukin objavio drugi glazbeni uradak!

Pročitajte i ovo

Mladi i svestrani Busovljak – Gabrijel Lukin, prošle je godine javnosti predstavio svoj glazbeni prvijenac. Riječ je o pjesmi “Broj jedan”, a predstavljena je kroz umjetničko ime Skaar. Pjesma je postigla dobar uspjeh uz pohvale slušatelja.

Ove godine, Lukin je napravio iskorak i javnosti predstavio svoju drugu pjesmu naziva “Geil” koja je u nekoliko dana emitiranja postigla dobar uspjeh i već ju je do sada vidjelo više od 50 tisuća gledatelja, što je uistinu dobar i značajan doseg. Izlazak nove pjesme bio je povod da kontaktiramo Gabrijela i napišemo nešto više o njegoj ljubavi prema ovoj specifičnoj i zanimljivoj vrsti glazbe.

Za početak, iako te većina naših čitatelja u Busovači i dijaspori poznaje, možeš li nam se ipak kratko predstaviti?

Prije svega, veliki pozdrav čitateljima vašeg portala.

Ja sam, kao što ste spomenuli, Gabrijel Lukin sa umjetničkim imenom Skaar. Imam 27 godina, rodom sam iz Busovače, a 5 godina živim u Munchenu. Preko 10 godina radim kao DJ te pišem svoje pjesme, a prošle godine sam se odlučio ozbiljnije posvetiti tome.

Prošle godine si izdao svoju prvu pjesmu, jesi li zadovoljan uspjehom? Što se sve promijenilo i dogodilo kroz proteklih godinu dana?

Reakcije na moju prvu pjesmu su bile daleko iznad mojih očekivanja. Odlučio sam raditi muziku za širu publiku, s obzirom na to da je pjesma “Broj jedan” poprilično autobiografska. Ostvario sam jako puno kontakata sa ljudima iz svijeta muzike, te stvorio planove i počeo nove projekte.

Izašla je nova pjesma. Ima jako dobar doseg i doista velik broj pregleda u samo pet dana. Jesi li zadovoljan? O čemu pjesma govori, kao i druga glazba koju produciraš?

Pjesma “Geil” je napisana i snimljena u jako malo vremena, a ideja je bila napraviti Rap pjesmu uz koju se može plesati i zabaviti. Pjesma govori o balkancu koji prilazi djevojci u njemačkom noćnom klubu sa jako lošim poznavanjem njemačkog jezika. Uspjehom pjesme sam zadovoljan, ali već završavam par drugih pjesama za koje vjerujem da imaju još veći potencijal, tako da, idemo dalje! Moje pjesme u budućnosti će biti jako raznovrsne po pitanju tema, kao i stilova, jer volim isprobavati nove stvari i igrati se s muzikom.

Nova pjesma bi trebala izaći čak do kraja ljeta ako sve prođe po planu.

Što možeš poručiti drugima, posebice mladim ljudima koji imaju talenta za glazbu i sve ovo što radiš?

Mladima bih poručio ono što su svi čuli bezbroj puta, a to je: vjerujte u sebe i svoje snove i radite na tome!

Gabrijele, hvala na razgovoru i sretno dalje s karijerom!

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Sve je spremno za “Ribarsko večer” u Busovači

Udruga sportskih ribolovaca Busovača uz pomoć sponzora i prijatelja drugi put u našem gradu organizira "Ribarsko večer", a sve...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo