spot_img

Busovački tim Jean Paul Myne organizirao druženje frizera iz BiH

Tim Jean Paul Myne iz Busovače priredio je izniman događaj za frizere iz cijele BiH. Druženje je održano u predivnom ambijentu Oliv Zenica, u povodu lansiranja nove ljetne kolekcije Ocrys Jala. Ova kolekcija dolazi iz veganskog brenda Jean Paul Myne, poznatog po svom predanom pristupu održivosti i inovacijama u njezi kose.

Edukatorica Tanja Vidović, prezentirala je prisutnima novu ljetnu kolekciju. Istaknula je važnost brige o sebi kroz korištenje proizvoda koji redefiniraju tradicionalne kanone njege kose, a samim time očuvanje planete. Proizvodi iz kolekcije Ocrys Jala razvijeni su s pravim formulama kozmetičkog inženjerstva, koristeći isključivo organske, ekološke, biorazgradive i etične sastojke. Kombinacija ovih sastojaka s vrhunskim aktivnim tvarima visoke tehnologije stvara ultraučinkovite proizvode koji poštuju okoliš, a ujedno su i funkcionalni za kosu.

Kolekcija se sastoji od devet funkcionalnih proizvoda, svaki sa specifičnom namjenom. Zamjenjivi šamponi i maske omogućuju razvoj beskrajnih personaliziranih tretmana, što frizerima daje fleksibilnost i kreativnost u pružanju usluga svojim klijentima.

OCRYS identificira prostor u kojem se kosa i um oslobađaju težine svakodnevnog života kako bi uronili u trenutak holističkog i multisenzornog blagostanja. Proizvodi iz ove kolekcije imaju delikatan i nepogrešiv mirisni otisak za svaku obitelj proizvoda, a sadrže i pet multifunkcionalnih hijaluronskih kiselina. Ocrys nije samo linija proizvoda, već ceremonijalni ritual koji se prilagođava svakom tipu kose – poštovan, odgovoran, prirodan, nježan i funkcionalan.

Događaj je bio izvanredna prilika za razmjenu iskustava, stjecanje novih znanja i inspiraciju za budući rad. Frizeri su imali priliku upoznati se s inovativnim pristupima i trendovima u svijetu njege kose.

Uz poruku “Čuvajte planet, čuvajte sebe”, Tim Jean Paul Myne još jednom je pokazao svoju posvećenost održivosti i kvaliteti, što ga čini predvodnikom u industriji ljepote.

Izvor: Hrvatski.ba

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti