Utorak, 5 srpnja, 2022

Busovački srednjoškolci darovali krv

Pročitajte i ovo

Jučer su učenici Srednje škole “Busovača” u transfuzijskom odjelu bolnice “Dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj darovali nekoliko doza tečnosti koja život znači.

Nastavak je ovo zajedničke akcije Srednje škole Busovača, Ministarstva zdravstva i socijalne politike ŽSB na čelu s ministrom Nikolom Grubešićem te novobiljanske bolnice. U istoj je početkom listopada ove godine 10-ak maturanata Srednje škole “Busovača” darovalo krv spomenutoj bolnici. Akcijom, uz profesore škole, rukovodi i ravnatelj Stipo Krišto.

“Očekujemo da će broj darivatelja krvi iz godine u godinu sve više rasti. Naime, učenici koji su darovali krv ponovno će to učiniti, a i njihovi školski prijatelji će uvidjeti da je to dobro djelo za opće dobro, humanost i društvenu odgovornost što će ih ponukati da sudjeluju u ovoj akciji”, rekao je prilikom jučerašnjeg darivanja ravnatelj Srednje škole “Busovača” Stipo Krišto.

Jučerašnjim darivanjem učenici Srednje škole “Busovača” su s najvišom ocjenom položiti test humanosti kada je u pitanju akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Učenici SŠ Busovača darovali krv Učenici SŠ Busovača darovali krv

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

U Busovači završeno snimanje filma “Amanet”: Komedija o tradiciji, ljudima na selu i prijateljstvu

Sa 60. scenom koju je danas udario načelnik Asim Mekić, u mjestu Jelinak kod Busovače, završeno je snimanje filma...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo