Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

U Vitezu konferencija “Aktualno stanje sigurnosti u BiH”

Pročitajte i ovo

Peta konferencija pod nazivom “Aktualno stanje sigurnosti u BiH” bit će održana danas i sutra u Vitezu u organizaciji Zajedničke komisije za obranu i sigurnost BiH i uz podršku Ženevskog centra za kontrolu oružanih snaga DCAF-Ženeva, OSCE Misije u BiH, UNDP Ureda u Sarajevu i NATO centra u Sarajevu.

Cilj konferencije je da se putem dijaloga s predstavnicima institucija iz sektora sigurnosti i obrane sagledaju dostignuća, sigurnosni izazovi, koordinacija u radu, problemi, te prijedlozi i mjere za jačanje uloge institucija koje su angažirane u stvaranju povoljnijeg sigurnosnog okruženja, a samim tim i bolje sigurnosti BiH i njenih građana.

Taj skup se organizira u skladu s usvojenim Radnim planom za 2015. godinu, zaključcima s Četvrte konferencije održane 7. i 8. veljače 2013. godine u Zenici, te u skladu sa sve izraženijim problemima koji ugrožavaju sigurnost građana BiH.

– Konferencija će rezultirati predlaganjem seta zaključaka koji će biti verificirani od Zajedničke komisije za obranu i sigurnost BiH i upućeni prema domovima Parlamentarne skupštine BiH – priopćila je Služba za informiranje PSBiH.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

UŽIVO: Majstorija Perišića za izjednačenje, čekamo produžetke

Od 16 sati hrvatska nogometna reprezentacija igra protiv Japana dvoboj osmine finala Svjetskog prvenstva u Kataru. Prijenos pratite u...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo