spot_img
spot_img
Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

BUSOVAČA | Sinoć započeo I. mješoviti odbojkaški turnir – igrala se odlična odbojka! (FOTO)

U dvorani srednje škole u Busovači, sinoć je u 19:00 sati započeo mješoviti (muško-ženski) odbojkaški turnir. Ovaj sve popularniji koncept igranja odbojke po prvi put je organiziran u Busovači.

Posebnost mješovite odbojke je u činjenici da su na terenu istovremeno i dečki i cure, pri čemu u terenu, u svakom trenutku, trebaju biti 3 žene i 3 muškarca.

“Turnir će se održavati svake srijede, s početkom u 19:00 sati, u dvorani SŠ “Busovača”. Igrat će se po standardnim pravilima mješovite odbojke, tj. na mreži visine 230 cm. Utakmice se igraju na tri dobivena seta. Učešće su na turniru “Busovača kup 2022.” uzele 4 ekipe: SRK Hrvatska bolnica “Dr. fra Mato Nikolić” – Nova Bila, “Spike” – Kiseljak, “Gala” – Busovača I., “Mikasa” – Busovača II.,” kazali su organizatori iz OK “Busovače”.

Za sve ljubitelje odbojke, ulaz u dvoranu je slobodan (besplatan)! Podsjećamo, glavni cilj ovog događaja je uključiti mlade u odbojku, ponuditi sport i rekreaciju umjesto kockarnica, alkohola i drugih poroka koji su danas veoma lako dostupni.

Rezultati sinoćnjih susreta:

Gala” – SRK “Dr. fra Mato Nikolić” – 3:1
Mikasa” – “Spike” – 1:3

Nove termine i rezultate pratite na grad-busovaca portalu!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM