BUSOVAČA | Sinoć započeo I. mješoviti odbojkaški turnir – igrala se odlična odbojka! (FOTO)

U dvorani srednje škole u Busovači, sinoć je u 19:00 sati započeo mješoviti (muško-ženski) odbojkaški turnir. Ovaj sve popularniji koncept igranja odbojke po prvi put je organiziran u Busovači.

Posebnost mješovite odbojke je u činjenici da su na terenu istovremeno i dečki i cure, pri čemu u terenu, u svakom trenutku, trebaju biti 3 žene i 3 muškarca.

“Turnir će se održavati svake srijede, s početkom u 19:00 sati, u dvorani SŠ “Busovača”. Igrat će se po standardnim pravilima mješovite odbojke, tj. na mreži visine 230 cm. Utakmice se igraju na tri dobivena seta. Učešće su na turniru “Busovača kup 2022.” uzele 4 ekipe: SRK Hrvatska bolnica “Dr. fra Mato Nikolić” – Nova Bila, “Spike” – Kiseljak, “Gala” – Busovača I., “Mikasa” – Busovača II.,” kazali su organizatori iz OK “Busovače”.

Za sve ljubitelje odbojke, ulaz u dvoranu je slobodan (besplatan)! Podsjećamo, glavni cilj ovog događaja je uključiti mlade u odbojku, ponuditi sport i rekreaciju umjesto kockarnica, alkohola i drugih poroka koji su danas veoma lako dostupni.

Rezultati sinoćnjih susreta:

Gala” – SRK “Dr. fra Mato Nikolić” – 3:1
Mikasa” – “Spike” – 1:3

Nove termine i rezultate pratite na grad-busovaca portalu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vlada FBiH dala prijedlog da gorivo odmah poskupi na 5 KM po litri

VIDEO: Od sirotišta u Hrvatskoj do vlastitog stada u Bosni