spot_img
spot_imgspot_img
Nedjelja, 25 veljače, 2024

Bravooo: Busovljak Dorijan Lovrić osvojio je 3. mjesto na Državnom prvenstvu BiH u kickboxingu

Svi ljubitelji dobrih borbi okupili su se jučer (11.3.2023.godine, subota) u Areni u Zenici, gdje su mogli pratiti Državno prvenstvo u BiH u kickboxu.

Natjecateljska ekipa KBK Romari Vitez nastupila je na državnom prvenstvu BiH u kickboxu – discipline K1 i Light contact.

U konkurenciji od preko 330 natjecatelja iz 64 kluba, za klub KBK Romari Vitez nastupilo je 8 natjecatelja, a rezultati su sljedeći:

1. Emanuel Zrnić 1. mjesto, osvojeno zlato 🥇
Državni prvak BiH u disciplini LC seniori -63kg,

2. Marin Biljaka 2. mjesto 🥈
Vice prvak u disciplini LC seniori -89kg

3. Luka Gučanin Gazibarić 2. mjesto 🥈
Vice prvak u disciplini K1 seniori -81kg

4. Ivan Jurčević 3. mjesto 🥉
U disciplini LC senior -79kg

5. Dorian Lovrić 3. mjesto 🥉
U disciplini K1 stariji junior -67kg

6. Branimir Lovrinović 3. mjesto 🥉
U disciplini K1 senior -67kg

“Nažalost ,medalju nisu uspjeli osvojiti Ahmed Varupa i Sandi Vurm. Varupa je vodio u borbi do samog kraja, međutim nedostatak snage, zbog bolesti, presudio je u korist protivnika. Sandiju (10 god.) je ovo prvo natjecanje, i pokazao je da ima sve predispozicije da izraste u pravog fightera”, ističu iz KBK Romari te dodaju:

“Zadovoljni smo dostignućima naših boraca, ali može i mora još puno bolje! Na ovom bitnom natjecanju u našem sportu bili smo jako puno hendikepirani “gripom”, 4 od 8 boraca koji su se natjecali su imali temperaturu samo nekoliko dana prije natjecanja, a 2 borca nisu mogli niti raditi borbe zbog iste. Ali nemamo vremena za tražiti isprike, idemo od ponedjeljka još jače kako bi se spremili za naredno natjecanje – poručio je trener Mario Jukić. Hvala našim prijateljima i navijačima koji su nas bodrili u Zenici. Također, hvala našim prijateljima i sponzorima koji prepoznaju naš rad i samim tim nam pomažu u vidu Sponzorstva: Ecos Vitez, Frizerski salon “Jole”, Caffe Sedmica (Žungul), Pivnica “Ganga”.”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM