Ponedjeljak, 8 kolovoza, 2022

Bolnica za plućne bolesti i TBC dogovorila suradnju s Institutom iz Italije

Pročitajte i ovo

Proteklih dana u posjeti gradu Donji Vakuf boravili su gosti iz Italije, točnije iz grada Meldola. U delegaciji koja je stigla u našu državu bili su i predstavnici Instituta za tumore iz navedenog grada.

Budući da su izrazili želju za suradnjom s nekom zdravstvenom ustanovom koja se bavi navedenom patologijom, njihov jedan od domaćina, prim.dr. Hamdija Mlinarević, je pozvao direktora Bolnice za plućne bolesti i TBC Travnik, prim.dr. Abdulović Emira, da posreduje u uspostavljanju kontakta navedenih ustanova.

Rezultat sastanka je dogovorena buduća suradnje dvije ustanove, koja bi u početku bila u pružanju edukacije zaposlenima iz Bolnice za plućne bolesti i TBC Travnik, a nakon toga i posjeta te stručna podrška kolega iz Italije. Sastanku su prisustvovali načelnik općine Donji Vakuf, te načelnik grada Meldola koji su podržali navedene aktivnosti. Posjeta i edukacija zaposlenih u navedenom Institutu planirana je za septembar ili oktobar ove godine.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Zbog nedostatka struje, Vlada će moći proglasiti “stanje ugrožene sigurnosti”

Ako bi se neka od dviju elektroprivreda na prostoru Federacije BiH našla u situaciji da nema dozvoljenu količine električne...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo