spot_img
spot_img
Srijeda, 17 travnja, 2024

Bešlagić: U BiH ništa nije uspjelo pa neće ni korona

Bh. glumac i voditelj Enis Bešlagić (46) rekao je za hrvatske medije kako se u BiH stekao kolektivni imunitet kad je u pitanju koronavirus.

Uvijek se za BiH govorilo da gdje prestaje logika, tu počinje Bosna i Hercegovina. Kod nas ništa nije uspjelo, pa eto, neće ni korona. Jako puno života je izgubljeno, ali nekako kao da smo uspjeli steći kolektivni imunitet tako da smo mogli izlaziti i u kafiće u kojima se ne nose maske, rekao je Bešlagić za Slobodnu Dalmaciju.

Smatra kako je već pola BiH imalo koronu pa je velika kriza prošla.

Ali sad, hoće li biti još toga, novog soja… Mi nemamo ni cjepiva, tko će nam ga dati? Mi čekamo da nam netko udijeli to, a mislim da nije u redu da je tako. Nije Bosna i Hercegovina nikome u regiji učinila ništa nažao da joj se ovako vraća. Niti to zaslužuju narodi BiH, a svi kao da se trude ujutro kad ustanu da joj oduzmu neka prava. To su stvari koje me bole i tište, to je nepravda, kaže Enis.

Bešlagića smo gledali u ulozi voditelja u RTL showu “Superpar”, a sada glumi Jadranka u seriji “Blago nama”.

Dotaknuo se i političara.

Danas su predsjednici stranaka, čak ne samo predsjednici država, postali zvijezde i face. Uzeli su svu medijsku pozornost, žive na račun države i još popuju i govore ti što trebaš raditi, a ti s druge strane radiš samostalno, boriš se, pošteno zarađuješ, tvrdi glumac za Slobodnu Dalmaciju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM