spot_img
spot_img
Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Antonija Čerkez i Exponent uskoro nastupaju u Vitezu

Vitez će uskoro postati poprište glazbenog spektakla koji privlači pažnju kako lokalnih stanovnika, tako i posjetitelja željnih dobrog ritma i zarazne atmosfere.

Općinske vlasti s ponosom najavljuju centralni događaj obilježavanja Dana općine – koncert na otvorenom koji će se održati na Gradskom trgu u nedjelju, 28. travnja, s početkom u 19 sati.

Ovogodišnji glazbeni izričaj predvodit će energični Exponent band iz Busovače, poznat po svojim živopisnim nastupima i sposobnosti da razgali srca publike. Uz njih, večer će učiniti nezaboravnom i Antonija Čerkez, dvadeset-osmogodišnja pjevačica s adresom u Širokom Brijegu, koja je široj javnosti postala poznata nakon sudjelovanja u popularnom glazbenom natjecanju Zvezde granda. Svojom karizmom i jedinstvenim glazbenim stilom, Antonija je osvojila ljubav publike, a njezin povratak na scenu ove sezone, nakon kratkog izbivanja, očekuje se s velikim nestrpljenjem.

Dan općine Vitez bit će obogaćen i raznolikim pratećim sadržajima, uključujući defile kulturnih i sportskih društava, kao i izložbene štandove lokalnih kreativaca i obrtnika. Za potpuni doživljaj, posjetitelje će dočekati i bogata ugostiteljska ponuda. Svečanost će biti upotpunjena svečanom sjednicom koja će se održati dan kasnije, u ponedjeljak, 29. travnja, u Franšiznom centru, čime će se službeno obilježiti Dan općine Vitez.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti