spot_img
spot_img
Subota, 4 svibnja, 2024

Novi Travnik bogatiji za novo poduzeće

Novi Travnik od danas je bogatiji za jedno poduzeće. S radom je počelo poduzeće NEVISTIĆ doo koje je u Ulici Ljudevita Gaja 55 otvorilo ured i počelo s radom.
Poduzeće Nevistić bavi se s dvije djelatnosti, a to su prijevoz putnika i pogrebne usluge. U uredu u Novom Travniku bit će kataloški izložene usluge, dok se pogrebna oprema i ostale usluge nalaze u Novoj Biloj uz magistralni put M-5.

“Nakon nekoliko mjeseci preuređivanja prostora, konačno smo otvorili dugoplanirani ured, odnosno poslovnu jedinicu u Novom Travniku. Otvorenjem ureda u Novom Travniku, želimo ovom gradu ponuditi suvremen usluge prijevoza, a prvenstveno pogreba koje prate europske trendove”, rekao je direktor poduzeća Ivica Nevistić.

Može se reći da su pogrebne usluge postale njihov zaštitni znak, a time su i širili ponudu, ali i kvalitetu istih te u ponudi imaju:

– suvremeno opremljena hladnjača za čuvanje pokojnika na duže vrijeme
– kompletno opremljen prostor za daću u kojem rodbina i prijatelji pokojnika mogu sjesti prije i poslije sahrane.
– cvjećara za izradu svih vrsta cvjetnih aranžmana, svijeće, lampione te salon pogrebne opreme
– prijevoz umrlih osoba iz inozemstva
– u ponudi imaju i pokretnu hladnjaču, prvi u regiji koja se može instalirati na bilo kojem mjestu gdje ima gradska električna mreža.

“To je poklopac za sanduk koji praktično predstavlja rashladnu vitrinu i ima primjenu u manjim mjestima u kojima nema kapela s rashladnim komorama. Prema običajima, pokojnik treba da prenoći u kući, što je problematično ljeti zbog visokih temperatura. Onda se vitrina postavi iznad sanduka”, objašnjava Ivica Nevistić, direktor poduzeća.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti