spot_img
spot_img
Utorak, 30 travnja, 2024

Simbol Busovače danas odlazi u povijest

Prije nekoliko dana Policijska stanica Busovača obavijestila je javnost o planiranom miniranju pri rušenju dimnjaka nekadašnje ‘Ciglane’ u Busovači. Ovim rušenjem nekadašnji simbol razvoja Busovače u potpunosti odlazi u povijest.

Miniranje i rušenje planirano je za danas, 7. 3. 2022. godine, u vremenu od 13 do 14 sati, zbog čega će promet na magistralnom putu M5 i u Željezničkoj ulici biti obustavljen 5 do 7 minuta.

OPREZ Važna obavijest is Policijske stanice Busovača!

Uskoro na ovu lokaciju dolaze novi investitori koji će na jednom dijelu graditi trgovački centar. Riječ je o poznatom bh. brendu – ‘Robotu’ iz Sarajeva.

TC Robot u Busovači, na ovoj lokaciji, bit će smješten na ukupno 10 tisuća metara kvadratnih, a sam objekt će biti površine od 3,5 tisuće metara kvadratnih. Investitori su najavili izgradnju restorana, kafića, dječje igraonice te velikog parking prostora. Namjeravaju zaposliti između 50 i 70 osoba.

BUSOVAČA Ovako će izgledati novi trgovački centar, otvorenje do kraja godine!

Iako ovim rušenjem nestaje jedan simbol razvoja Busovače i firma u kojoj su mnogi radili, na isto mjesto dolazi novi poslovni objekt i mogućnost zaposlenja za nove generacije, što je svakako za svaku pohvalu. Uz to, izgradnjom i uređenjem cijele parcele na kojoj je bila ‘Ciglana’, sam ulaz u Busovaču bit će mnogo ljepši.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM