Nedjelja, 4 prosinca, 2022

27-godišnjoj djevojci iz Zenice potrebna naša pomoć!

Pročitajte i ovo

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je hitan apel za Jenetu Šabić, diplomiranu pravnicu iz Zenice koja boluje od leukemije. Za nju je u funkciju stavljen humanitarni broj 17012 kojim donirate 2 KM.

Jeneti će zauvijek ostati urezan u sjećanju 6. mjesec tekuće godine i riječi doktora: “Imate leukemiju”. Od tada kreće njena borba s dijagnozom akutne limfoblastne leukemije.

Odmah započinje s liječenjem kemoterapijama i ubrzo doznaje da spada u grupu visokog rizika i da joj je potrebna transplantacija koštane srži u ovom mjesecu. HLA analizom njene sestre ustanovljeno je da se poklapaju 100 posto i da je ona njen donor.

Ova 28-godišnja djevojka je prošle godine preživjela i obiteljsku tragediju, preminuo joj je otac, te je ostala s majkom i sestrom koje bi učinile sve za njeno izlječenje. Međutim, sredstva u iznosu od ogromnih 80.000 eura za transplantaciju u Turskoj nisu u stanju prikupiti te im je potrebna pomoć dobrih ljudi.

“Ovoj mladoj pravnici osim poziva na broj 17012 možete pomoći donacijama putem web platforme www.pomoziba.org ili naših žiro računa”, poručuju iz Pomozi.ba.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

ŽUPNE OBAVIJESTI 2. Došašća – A – 04. 12. 2022.

1. Danas je 2. nedjelja došašća. Zornice su u 6:30, a prije zornica ćemo ispovijedati. 2. Raspored ispovijedanja starih i...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo