spot_img
spot_imgspot_img
Petak, 23 veljače, 2024

17. godišnjica ubojstva policajca Ante Valjana iz Travnika

U povodu 17. godišnjice ubojstva policijskog službenika policijske stanice Travnik Ante Valjana na groblju Prahulje u blizini Travnika položeno je cvijeće.

Obilježavanju 17. godišnjice, pored članova obitelji Ante Valjana, prisustvovali su predstavnici MUP-a SBŽ Travnik, službenici policijske uprave i policijske stanice Travnik, kao i drugih policijskih stanica iz sastava MUP-a Srednjobosanske županije. Delegacija Uprave policije MUP-a ŽSB Travnik i policijske uprave Travnik posjetila je i obitelj u obiteljskoj kući.

Ovo je bila prilika da se svi zajedno prisjetimo našeg stradalog kolege, te da od strane menadžmenta i službenika MUP-a Srednjobosanske žuapnije iskaže bezrezervna podrška obitelji, koja je pružana i u proteklom periodu.

Pripadnicima MUP-a nije pošlo za rukom otkriti počinitelje ubojstva kolega Ante Valjana i Perice Bilića ni nakon 16 godina, a nerasvijetljena su ostala i ubojstva još šest hrvatskih povratnika u Travnik počinjena neposredno nakon rata. Toliko o „učinkovitosti“ policije u SBŽ.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM