spot_img
spot_img
Subota, 4 svibnja, 2024

Sveučilište „Vitez“ u Travniku prva bh-a visokoškolska institucija koja je postala član ORACLE Academy

Sveučilište/Univerzitet „VITEZ“ zvanično je postao član Oracle Academy programa, kao prva visokoškolska institucija u BiH. Oracle Academy nudi niz pogodnosti uključujući nastavne materijale, syllabuse za rad sa JAVA i Oracle DB i trenažni softver za studente.

Korporacija Oracle među vodećim je svjetskim kompanijama za proizvodnju softvera i vodeći svjetski proizvođač softvera za informacijski menadžment poduzeća. Oracle Academy ostvaruje suradnju s edukacijskim ustanovama u svijetu te osigurava vlastite resurse i ekspertizu s ciljem educiranja mladih stručnjaka u oblasti IT-a.

Sveučilište/Univerzitet „VITEZ“ akreditirana je moderna i prepoznatljiva visokoškolska ustanova koja zadovoljava visoke standarde u kvaliteti rada čemu značajan doprinos daju naši studenti svojim radom i postignutim rezultatima. Diplome fakulteta Sveučilišta „VITEZ“ priznate su u mnogim zemljama Europske unije što je potvrda i našeg međunarodnog rejtinga. Posljednje priznanje od vodeće svjetske IT korporacije, koja je Sveučilište „VITEZ“ uvrstila u prestižno članstvo ORACLE Academy, dodatno će poboljšati poziciju ove visokoškolske ustanove ne samo u domaćoj akademskoj zajednici, nego i izvan granica BiH.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti